Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Beyler Gta vıce Cıtynın Hılelerı Cok Lazm Piliz Yazın!!!!!!![hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 THUGSTOOLS - Thug weapons PROFESSIONALTOOLS - Professional weapons NUTTERTOOLS - Weird weapons PRECIOUSPROTECTION - Full zırh ASPIRINE - Full sağlık (arabanızın aldığı hasar görünmeye devam edecek) YOUWONTTAKEMEALIVE - "wanted" seviyesini yükseltir LEAVEMEALONE - "wanted" seviyesini düşürür APLEASANTDAY - Güzel hava ALOVELYDAY - Harika hava ABITDRIEG - Bulutlu hava CATSANDDOGS - Yağmurlu hava CANTSEEATHING - Sisli hava LIFEISPASSINGMEBY - Zamanı hızlandırır BIGBANG - Tüm arabaları yok eder STILLLIKEDRESSINGUP - Yayaların giysilerini değiştirir FIGHTFIGHTFIGHT - Yayalar ayaklanır NOBODYLIKESME - Yayalar size saldırır OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - Yayalara silah verir ONSPEED - Daha hızlı yürüme BOOOOOORING - Daha yavaş yürüme WHEELSAREALLINEED - Arabaları soyar :) (arabaların kaportaları gider, sadece tekerlekleri kalır) COMEFLYWITHME - Uçan "dodo" arabalar (Bu durumda helikopteri düzgün kullanamazsınız) ICANTTAKEITANYMORE - İntihar GREENLIGHT - Bütün trafik ışıkları yeşil olur MIAMITRAFFIC - Trafik akışı hızlanır TRAVELINSTYLE - Uçan araba PANZER - Tank yaratır THELASTRIDE - Casket-car yaratır ROCKANDROLLCAR - Limuzin yaratır RUBBISHCAR - Çöp kamyonu yaratır GETTHEREFAST - Sabre turbo yaratır BETTERTHANWALKING - Caddy yaratır LOOKLIKELANCE - Lance skin MYSONISALAWYER - Lawyer skin ILOOKLIKEHILARY - Hilary skin ROCKANDROLLMAN - Rock 'n' roll skin ONEARMEDBANDIT - One armed bandit skin IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Mafiosi skin FOXYLITTLETHING - Mafiosi daughter skin WELOVEOURDICK - Scottish skin GETTHEREQUICKLY - Hızlı araba GETTHEREVERYFASTINDEED - Daha hızlı araba GETTHEREAMAZINGLYFAST - Çok daha hızlı araba FANNYMAGNET - Yayalar nişan aldığınız hedefe saldırmaya başlarlar CHEATSHAVEBEENCRACKED - Ricardo Diaz skin CERTAINDEATH - Tommy sigara içer CHICKSWITHGUNS - Silahlı bikinili kadın (Öldüklerinde silahları düşer) IWANTITPAINTEDBLACK - Trafik kilitlenir MIAMITRAFFIC - Yoğun trafik SEAWAYS - Arabalar suda yüzer DEEPFRIEDMARSBARS - ? GRIPISEVERYTHING - ? LOADSOFLITTLETHINGS - ? AHAIRDRESSERSCAR - ? PROGRAMMER - ? CHASESTAT - ? HOPINGIRL - ? AIRSHIP - ?[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 HOPINGIRL : Bayan yayalar arabana biner.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Player Cheats THUGSTOOLS All "light" weapons. PROFESSIONALTOOLS All "medium" weapons. NUTTERTOOLS All "heavy" weapons. ASPIRINE Full Health. PRECIOUSPROTECTION Full Armor. ICANTTAKEITANYMORE Commit Suicide. YOUWONTTAKEMEALIVE Raise Wanted Level. LEAVEMEALONE Decrease Wanted Level. FANNYMAGNET Ladies Man (certain women follow you). Character Skin Cheats CERTAINDEATH Makes you smoke a cigarette. DEEPFRIEDMARSBARS Makes Tommy fatter. PROGRAMMER Gives Tommy girly arms/legs. STILLLIKEDRESSINGUP Change Skin/Clothes. CHEATSHAVEBEENCRACKED Play as Ricardo Diaz. LOOKLIKELANCE Play as Lance Vance. MYSONISALAWYER Play as Ken Rosenberg. LOOKLIKEHILARY Play as Hilary King. ROCKANDROLLMAN Play as Love Fist character (Jezz Torent). WELOVEOURDICK Play as Love Fist character (Dick). ONEARMEDBANDIT Play as Phil Cassidy. IDONTHAVETHEMONEYSONNY Play as Sonny Forelli. FOXYLITTLETHING Play as Mercedes. Vehicle Spawning Cheats PANZER Spawn a Rhino. TRAVELINSTYLE Spawn a Bloodring Banger. GETTHEREQUICKLY Spawn a Bloodring Banger #2 (Faster?). GETTHEREFAST Spawn a Sabre Turbo. GETTHEREVERYFASTINDEED Spawn a Hotring Racer. GETTHEREAMAZINGLYFAST Spawn a Hotring Racer #2 (Faster?). THELASTRIDE Spawn a Romero's Hearse. ROCKANDROLLCAR Spawn Love Fist's Limo. RUBBISHCAR Spawn a Trashmaster. BETTERTHANWALKING Spawn a Caddie. Other Vehicle Cheats BIGBANG Blow up nearby cars. MIAMITRAFFIC Aggressive Drivers. AHAIRDRESSERSCAR All cars are pink. IWANTITPAINTEDBLACK All cars are black. COMEFLYWITHME Cars can fly. AIRSHIP Boats can fly. GRIPISEVERYTHING Perfect Handling. GREENLIGHT All traffic lights are green. SEAWAYS Cars can drive/hover over water. WHEELSAREALLINEED Only the wheels of a car are visible. LOADSOFLITTLETHINGS Sportscars have big wheels. HOPINGIRL Peds get in your car. Weather Cheats ALOVELYDAY Sunny/Clear Weather. APLEASANTDAY Light Clouds. ABITDRIEG Dense Clouds. CANTSEEATHING Foggy Weather. CATSANDDOGS Stormy Weather. Miscellaneous Cheats LIFEISPASSINGMEBY Speed up game clock. ONSPEED Makes everything faster. BOOOOOORING Makes everything slower. FIGHTFIGHTFIGHT Peds Riot. NOBODYLIKESME Peds Hate You. OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS Peds Carry Guns. CHICKSWITHGUNS Girls Carry Guns. CHASESTAT Shows Media Level (when 2+ stars). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 aLLAH raZI oLSUN aLLAH TUTUGUNUZU aLTIN ETSIN[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Jack_Noble, 20 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: aLLAH raZI oLSUN aLLAH TUTUGUNUZU aLTIN ETSIN[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! eee ben şeyimi tuttum altın olmadı neyse sen benim için aşkta mutlu ol de yeter abi:)[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya şu pırpırla cinema club reklamı yapılan görevi direk atlamanın bi hilesi yokmu geçemiyorum ayrıca çok sıkıcı kasmak istemiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya ben pırpırı nerden bulacam havaalanında mı? oraya baktım benim helikopterle göremedim jet falan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 snrm oyunda sadece o görevde war başka yok kullanılabilecek başka uçak[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar