karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eski okulumdan bir arkadaşımla bu sabah geçen bir dialog: (al2ben oluyorum) a£-2: olm lem a£-2: ne lan bu nickler,aşıkmısın ne boksun sen ? BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: yok a£-2: ne bilim böle çok melankolik takıonıon a£-2: şiirler,müzikler BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: kızlar sohbet etmee gelio tanımadıım a£-2: böle nickler yazınca mı ? BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: ewt a£-2: işe yarıyormu bari ehe BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: sen ne ormantik sin die BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: :P a£-2: oo güzel bekle BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: ok Bıraksana şeyimi,elimi sevgin yetmek bana ben susmak öpüşüne...: tamam Bıraksana şeyimi,elimi sevgin yetmek bana ben susmak öpüşüne...: bakalım nolcak :p 5 dk geçer Bıraksana şeyimi,elimi sevgin yetmek bana ben susmak öpüşüne...: ee kimse gelmior BIRAKSANDA ELİMİ SEVGİN BNA YETER SUSARIM ÖPÜŞÜNE AVUNURDA SOLEMEM BELKİ YALANDIR OYUNDUR DİDİM YA YİNE DE KORKU BASARRRRRR......: sana gelmez Bıraksana şeyimi,elimi sevgin yetmek bana ben susmak öpüşüne...: tüh bea..[signature][hline]Rolling on the floor my #$$ off E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilginç :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sonu yokmu ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eee...AHAHAHAHA..öhm..evet.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 euh ee işe yarıyormu bari?[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiçbi işe yaramıor denedim şahsen :p[signature][hline]Rolling on the floor my #$$ off E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehehe :) super ya[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:TheVampires Class:Assasin Lvl:4x Np:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç bir işe yaramz ben bir bayan olarak böyle romantık olcam diye kıroluğa dönen nickler kullanan insanları baştan engelliyorum:D[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arina imzan çok iyi. söyleyim dedim.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aeheahae güzlmiş[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: [21:10:20] ?????? + ang: mülteci olarak kacalım hayatım [21:10:50] † AngeL & m: kaçalım o nası olcak [21:10:55] † AngeL & m: ykalanırsak? [21:11:06] ?????? + ang: yakalanırsak [21:11:10] ?????? + ang: ben kız kacırmaktan iceri gidicem [21:11:14] ?????? + ang: senide eve geri teslim edicekler [21:11:22] † AngeL & m: tamam o zaman kaçalım [21:11:24] † AngeL & m: :D [21:11:25] † AngeL & m: :D [21:11:25] † AngeL & m: :D buda benim bi olay, kız arkadasımla olan, ?????? şahsiyeti benim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haqan süpersin mülteci aşkum benim[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheuh cidden o daha über bişey :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 :Lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mayhem, 15 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: said: [21:10:20] ?????? + ang: mülteci olarak kacalım hayatım [21:10:50] † AngeL & m: kaçalım o nası olcak [21:10:55] † AngeL & m: ykalanırsak? [21:11:06] ?????? + ang: yakalanırsak [21:11:10] ?????? + ang: ben kız kacırmaktan iceri gidicem [21:11:14] ?????? + ang: senide eve geri teslim edicekler [21:11:22] † AngeL & m: tamam o zaman kaçalım [21:11:24] † AngeL & m: :D [21:11:25] † AngeL & m: :D [21:11:25] † AngeL & m: :D buda benim bi olay, kız arkadasımla olan, ?????? şahsiyeti benim. bu daha iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 romantike ormantik demiş çok hoş :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi halt anlamadım...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İyi güzel de MSN nickini listendekiler hariç kimse görmüyor???? Nası nicki görüp gelecekler :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Zagg, 15 Haziran 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Sonu yokmu ? :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar