Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Dikme Anısı II -Return of "ev dikme", "ev dikme" strikes back

karakedi

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ehueh vala süper yaw..sanrey atlantic ev kurma zamanı demiş birden geldi aklıma......

trammelda ev kurma açılcak straticste gmler sürekli update ediyo yeni bişiler...
sıra atlantice geldi osinin ilk denemesi.....herkes (ciddiyim herkes atlanticte hesabı olmayan adamın hesap açtığını biliom) hücum eder.....
sonuç server dayanmaz göçer gider muaha
osi bile olaya şaşırır noluyo lam oha der .. :-)
sora tekrar başlar...canavar spawnları kaldırılır çantasında ev deed i taşımayan giremez oyuna-girse bile fele gönderilir otomatik olarak falan...
ben 3 gündür geziom anca 3 spot bulabilmişim adam gibi diğerlerini 15-20 kişi beklio en az...sora kesin saat açıkalndı pür dikkat oyuna konsatre olarak girdim...
1 dk sora güm!
fel'deyim...LA hast.. diyorum allah yallah die koşuyom neyseki osi moonstone veriodu otomatik anında geçtim trama..
daa ben yeni geçtim 1 sn sora fel yewdeyim güm! die bide orclar var kasabada
hemen bi ev bulup girdim... bida trammel...sora çıktım oyundan.... 10dk sora bida girdim..çantamda ev deed i ilk spotuma gittim.. kimse yok..ohh dedim hemen ev kitini çıkarıp evimi bida ölçtüm tam olarak.. sora hide nöbeti...bu arada milletle icq muhabbeti... bende bekliom..ben savaşıom milletle !! falan gibi msglar gelio..
son 1 saat kala kimse yok ben artık oh taam bura benim diyom içimden...2 dk geçmeden 1 kişi gelio sora bida sora orda hide olan 3 kişi çıkıo ortama muhaha...
ben hidedayım hala bekliom...sora icqdan scorpion u çaırıom gelin destek olun falan die onlar da gelio lar 5 kişi beklioz arsaya yayılıp...
son 5 dk iiçnde 3-4 kişi daa gelio ben umudu kesmeye başlıom yavaş yavaş artık, kimse hide diil herkes sohbet ediyo ben kurcam muhabbeti...son 1 dk..icq dan msg atıom birilerine hazır olun..dikkat die!! :-) :-) :-(
herkes tetikte ...son 30 sn falan...
sora daa benim saate göre daa 15-20 sn varken birisi hidedan çıkıo hiç gstermemiş adam kendini...
benim mouse icon ev deedin üstünde ışık hızı reflexle beklerken, adam 1 sn de evi kuruo!!.ordaki herkes NOOOOOOOO!! DAAMMNN!!!.ve bilimum lafları sergiliolar..lan benim saat gerimiymiş hastııır die barıom bende ama bi yandan koşum dier spot 3 ekran uzakta, heryer ev ! adım atcak yer bile kalmamış millet benim gibi koşturuyo, acayip matrak bi görüntü vardı muahah..2-3 boşluk var evlerin aralarında denioz denioz olmuyo..

hay allam diom nio olmuoo!! sora dier bi spota gittim ne hikmetse troller basmıştı ortamı zaten biride ev kurmuştu...icqdan msglar gelio Laaan Kuramadıım !! seklinde...hatta bi arkadaş ( sanırım bu sanreydi) ev krma esnasında canavar olmaması gerekirken 3-4 tane çıkmıştı karşısına hemde büyük şeyler...
ev koyma süresi geçio ben hala vesper civarı dolanıom boş alan var ama ev kurulmuo!! hasta olacam!! sora bide 2-3 orc mage, troll saldırdı baktım olmıcak şehre kaçtım..zaten adam gibi bandajda almamışım yanıma...
.........ev kurma dehşet bi olaydı benim hatırladığım kadarıyla...eminim hatırlayan çoktur o günü..sizle anlatın

:-)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ah be ahh
glde yaşadıgım en zevkli 18 saatti :))

ehe özellikle o salagın altınları tek tek koyması ve aha cpt geldi şimdi zıbartıcaklar milleti dedigimiz an ( ehe herifler geldi 2 kişi öldürdü sonrada lootu bekledi hiç saldırmadılar bi daha :))

boyun posun devrilsin osi soguttun beni oyundan[hline]Salvador "Colombia" Thompon
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...