romy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 en keyifli threadlerden biriydi kedi, tebrik ediyorum ve devamini bekliyorum. ayrica kedi bi mesaj cakar misin icqdan liste gitti lazimsin bana acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 romy nin her threaddeki her mesajı çift anlamayanlar tekrar okusun diye yapıyo heralde ehe 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 hueheauaheuahaeuheaueahaeuheauhauae kedi abijim koptum yaaaa uehaheaehhaehaehueaheau :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 ahuahuahuehuahuehuehuahuehuehuehuehu :-D:-D:-D:-D:-D:-D::-D:-D:-D:-D:-D:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 ehaeu olm kedi sen böle hikayeleri topla kitap yap zengin olursun ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 MAUHAAHAHAHUAHUAHAU walla çok komik yaa bende geçen bi idoc ew için bekliodum (uehue 16 saat diil tabi) Son anda herif geldi refresh etti çok gıcıktı :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 paso gezmek lazım off ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 osideki herkesin bole komik anilari vardir devam edelim anlatmaya cok iyi oluo :-) (atlantic housing i anlaticak varmi aranizda?, ben hala cok iyi hatirlarim :-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2001 Harbiden tek solukta okudum insanlar yazsın böle hikayelerini de okuyalım:-) [addsig] [ Bu mesaj Remedy tarafından on 2001-04-04 09:18 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2001 karakedi abdest alıp otursaydın aletin başına:-) house loot olayı nasip olmadı daha bana ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicekci Mesaj tarihi: Nisan 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2001 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 çok hoşuma gitti yaa 18 saat bu abi ya beklenirmi o kadar ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CanaWar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Çok güzel anlatmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Osi de oynayasım geldi valla abi bi liseyi bitirsem.. sonra bi üni yi bitirsem.. sonra bi askerliği bitirsem.. sonra süpper bi işe girsem.. sonra çok param olsa iki iş yapıcam... 1- Osi Acc açtırmak 2- T3 almak (abarttım) ejhuuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 eno osi account acmak icin o kadar beklenirmi yaf oha yane :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2001 Sanrey.. Türk gençliğinin bariz sorunları bunlar.. eheh.. abi harbi bi T3 üm olsa.. :-p kara ve dier osi tecrübeli arkadaslar.. böle hikayelerin devamını bekliyoruz sizlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2001 t3 iyi guzel de hafif tuzlu oluo :-) konuyu dagitiniz iyice bunu baska baslikta konusabiliriz... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2001 up undefined haha oley oley okuyun bakiyim nede olsa üye sayısı 936 oldu okumuyanlar olabilir şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaXert_MercyStaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 Muhteşem bir hikaye çok zevk aldım. Sağol Karakedi:-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 ehueh vala süper yaw..sanrey atlantic ev kurma zamanı demiş birden geldi aklıma...... trammelda ev kurma açılcak straticste gmler sürekli update ediyo yeni bişiler... sıra atlantice geldi osinin ilk denemesi.....herkes (ciddiyim herkes atlanticte hesabı olmayan adamın hesap açtığını biliom) hücum eder..... sonuç server dayanmaz göçer gider muaha osi bile olaya şaşırır noluyo lam oha der .. :-) sora tekrar başlar...canavar spawnları kaldırılır çantasında ev deed i taşımayan giremez oyuna-girse bile fele gönderilir otomatik olarak falan... ben 3 gündür geziom anca 3 spot bulabilmişim adam gibi diğerlerini 15-20 kişi beklio en az...sora kesin saat açıkalndı pür dikkat oyuna konsatre olarak girdim... 1 dk sora güm! fel'deyim...LA hast.. diyorum allah yallah die koşuyom neyseki osi moonstone veriodu otomatik anında geçtim trama.. daa ben yeni geçtim 1 sn sora fel yewdeyim güm! die bide orclar var kasabada hemen bi ev bulup girdim... bida trammel...sora çıktım oyundan.... 10dk sora bida girdim..çantamda ev deed i ilk spotuma gittim.. kimse yok..ohh dedim hemen ev kitini çıkarıp evimi bida ölçtüm tam olarak.. sora hide nöbeti...bu arada milletle icq muhabbeti... bende bekliom..ben savaşıom milletle !! falan gibi msglar gelio.. son 1 saat kala kimse yok ben artık oh taam bura benim diyom içimden...2 dk geçmeden 1 kişi gelio sora bida sora orda hide olan 3 kişi çıkıo ortama muhaha... ben hidedayım hala bekliom...sora icqdan scorpion u çaırıom gelin destek olun falan die onlar da gelio lar 5 kişi beklioz arsaya yayılıp... son 5 dk iiçnde 3-4 kişi daa gelio ben umudu kesmeye başlıom yavaş yavaş artık, kimse hide diil herkes sohbet ediyo ben kurcam muhabbeti...son 1 dk..icq dan msg atıom birilerine hazır olun..dikkat die!! :-) :-) :-( herkes tetikte ...son 30 sn falan... sora daa benim saate göre daa 15-20 sn varken birisi hidedan çıkıo hiç gstermemiş adam kendini... benim mouse icon ev deedin üstünde ışık hızı reflexle beklerken, adam 1 sn de evi kuruo!!.ordaki herkes NOOOOOOOO!! DAAMMNN!!!.ve bilimum lafları sergiliolar..lan benim saat gerimiymiş hastııır die barıom bende ama bi yandan koşum dier spot 3 ekran uzakta, heryer ev ! adım atcak yer bile kalmamış millet benim gibi koşturuyo, acayip matrak bi görüntü vardı muahah..2-3 boşluk var evlerin aralarında denioz denioz olmuyo.. hay allam diom nio olmuoo!! sora dier bi spota gittim ne hikmetse troller basmıştı ortamı zaten biride ev kurmuştu...icqdan msglar gelio Laaan Kuramadıım !! seklinde...hatta bi arkadaş ( sanırım bu sanreydi) ev krma esnasında canavar olmaması gerekirken 3-4 tane çıkmıştı karşısına hemde büyük şeyler... ev koyma süresi geçio ben hala vesper civarı dolanıom boş alan var ama ev kurulmuo!! hasta olacam!! sora bide 2-3 orc mage, troll saldırdı baktım olmıcak şehre kaçtım..zaten adam gibi bandajda almamışım yanıma... .........ev kurma dehşet bi olaydı benim hatırladığım kadarıyla...eminim hatırlayan çoktur o günü..sizle anlatın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2001 Bak pisi pisi hala okunuyor yazın ne kadarda zevk alıyor insanlar ben 2. kere okudum sende bizi böyle güzel yazılardan mahrum bırakma ha bi,de bu yazıyı anılar bölümüne alsanız ben olabilecek en güzel anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 ah be ahh glde yaşadıgım en zevkli 18 saatti :)) ehe özellikle o salagın altınları tek tek koyması ve aha cpt geldi şimdi zıbartıcaklar milleti dedigimiz an ( ehe herifler geldi 2 kişi öldürdü sonrada lootu bekledi hiç saldırmadılar bi daha :)) boyun posun devrilsin osi soguttun beni oyundan[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 aslında osi bölümüne taşımak lazımda görmeyenlere okusun diye bi kaç gün dursun burda :) çok zevkliydi kesin okuyun baştan sona[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fangorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 sonra EA niye bu kadar para kazaniyor diye kafa yoruyor millet ehhehehe isi biliyo adamlar ;)[hline]the rythm of life.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 hehe ilk okuduğumda da baya gülmüştüm şimdi de güldürdü yani :)[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar