nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaslar bakıorm da oyuna eclipse de baslayan her turk rebel nerdeyse, imperial olmak isteseler bile rebel seciolar.. FrF nin tk guild olması we de rebel olmasından kaynaklanan bi durum bu, bn bile feci imperial olmak istememe ragmen bi ara acaba dedim yani.. corbantis e gel demeyin bu char.ı bırakmam bu saatten snra :p.. neise konuya girelm. ndn bi imp. guild kurmuorz ya yani yok mu o kdr imp. turk? n gusl Frf de war rebel arada event fln yaparz zewk katarız biraz daa???[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eğer gerçekten imp görmek istiyosanız infinitye girin derim. Tek bi tane rebel göremedim şimdiye kadar.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bakin sole 10-20 kisilk grubu toplilyalim basliyilim infinityde[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben eclipsede imperial im. tanidigim bi sürü imperial türk var. ama guildimiz yok. yani vardi da episode3 ten sonra bir kısmı rebel olunca dağıldı ama takılıyoruz öyle.aslında yeterli kisi toplansa kurulur bi guild.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eet, sole bi catı altında birlesirsek cok daa ii olur[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nuwanda ekle beni frien listine bide mail at ondan sonra bulalim bi guild kurmaya çalisalim[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 overseer yani amac sdc imp olmak da diil, n biliim heryerde imp gormek de sıkar bi sure snra.. yani bnim amacım eclipse de guclu bi imp. sehri kuralım Frf fln event yaparz daa eglenceli olr bole seyler..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 guild kurmak icin sehir lazım sanirim bakin arkadaslar size su kadar soyliyim sehiri freedom gibi buyutmeyin cok bos oluyo :) cok buyuk 2 canitne bir hastane bir shuttlu 5-6 tane ev yeter :) zamanımızın cogunu ordagecrirp av gruplarini toplayin birde turklerin cogu dantoonniie olugu icin orda kurlu buyuk ihtimal ama bence gekre yok onun yerinew baska bir sehire kurup biraz daha merkezi yapılabilir heme turkelrin 2 tane yuva gezgeni olur :) naboo veya tattoine[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 açıkçası ben biraz faction point alıp imp olmak isterim, ama overt dolanmak apayrı bi dert imperialolarak, kendim goruyorum imperialler ayakta duramiyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eclipse deki imperial türk oyuncu tanıdıklarımın coğu shadowstone sehrindeki shadowknights de bulunuyor. Çok organizeler her zaman aktif hunt grupları var guild eventlerini bilemiyorum tabi ama huntlarına çoğunlukla katılıyorum çok zevkli geçiyor. Eclipse de türk olan imperiallar hakkında yardım için Harun rasit arkadaşımızla kontak kurabilirsiniz kendisinin imperial çevresi gayet geniştir.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya o degilde harbi imp yok.Şimdi Rebel Bh olacagim hiç imp yok kesecek gorev alacak.Olanlarda arkadaşlarım :D neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: nuwanda89, 14 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani.. jediler de lvl 90 oluyor lol[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: nuwanda89, 14 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani.. Playerler mi NPC lermi? NPC ler level 80 den yüksek olabiliyor,Rebel Sith Hunterlar level 82. Yine dathomirdeki rancor lar level 81 e kadar cikiyor. Singing Mountain Clan Dragoonlar level 84. [Bu mesaj SethValor tarafından 15 Haziran 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet tabi bi de n-k necrosis var :P level 92 kendisi falan filan, daha yüksek levelli yaratiklar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ezmeye n kdr meraklısınz :P npc idi, yani baktıımda duzgun okuyobiliorm adamın lvl ı :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla imp. guild kurulursa ben de varım. ama ilk önce yine ve yeniden imp. olmam lazım tabi:)[signature][hline]www.viscus.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: nuwanda89, 15 Haziran 2005 12:00 tarihinde demiş ki: ezmeye n kdr meraklısınz :P npc idi, yani baktıımda duzgun okuyobiliorm adamın lvl ı :D lol olurmu canım oyle sey. inan ben seni desteklemek icin oyle yazmistim. Hani , NPC demek istemistir diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 başlarken birde 500 lvl 2 Jedi savaşıyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Oyunun başı gerçekten komik bide ben CU den bir gün sonra bi avda level 164 Vorritor ile karşılaştım tüm grup yattı.Yaklaşık 5000+ gibi vuruodu...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar