Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imperial guild

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bakıorm da oyuna eclipse de baslayan her turk rebel nerdeyse, imperial olmak isteseler bile rebel seciolar.. FrF nin tk guild olması we de rebel olmasından kaynaklanan bi durum bu, bn bile feci imperial olmak istememe ragmen bi ara acaba dedim yani.. corbantis e gel demeyin bu char.ı bırakmam bu saatten snra :p.. neise konuya girelm. ndn bi imp. guild kurmuorz ya yani yok mu o kdr imp. turk? n gusl Frf de war rebel arada event fln yaparz zewk katarız biraz daa???[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

ben eclipsede imperial im. tanidigim bi sürü imperial türk var. ama guildimiz yok. yani vardi da episode3 ten sonra bir kısmı rebel olunca dağıldı ama takılıyoruz öyle.aslında yeterli kisi toplansa kurulur bi guild.[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

overseer yani amac sdc imp olmak da diil, n biliim heryerde imp gormek de sıkar bi sure snra.. yani bnim amacım eclipse de guclu bi imp. sehri kuralım Frf fln event yaparz daa eglenceli olr bole seyler..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

guild kurmak icin sehir lazım sanirim bakin arkadaslar size su kadar soyliyim sehiri freedom gibi buyutmeyin cok bos oluyo :) cok buyuk 2 canitne bir hastane bir shuttlu 5-6 tane ev yeter :) zamanımızın cogunu ordagecrirp av gruplarini toplayin birde turklerin cogu dantoonniie olugu icin orda kurlu buyuk ihtimal ama bence gekre yok onun yerinew baska bir sehire kurup biraz daha merkezi yapılabilir heme turkelrin 2 tane yuva gezgeni olur :) naboo veya tattoine[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse deki imperial türk oyuncu tanıdıklarımın coğu shadowstone sehrindeki shadowknights de bulunuyor. Çok organizeler her zaman aktif hunt grupları var guild eventlerini bilemiyorum tabi ama huntlarına çoğunlukla katılıyorum çok zevkli geçiyor. Eclipse de türk olan imperiallar hakkında yardım için Harun rasit arkadaşımızla kontak kurabilirsiniz kendisinin imperial çevresi gayet geniştir.[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda89, 14 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani..

jediler de lvl 90 oluyor lol[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda89, 14 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
frenquit haklısın walla bugn bi special force olayım dedim, 10 tane lvl82 rebel atladı ustume 2 dkka zor dayandım :D ama bi yerden snra AT-ST aldın mı hic bisi koymaz sana yani..

Playerler mi NPC lermi?
NPC ler level 80 den yüksek olabiliyor,Rebel Sith Hunterlar level 82.

Yine dathomirdeki rancor lar level 81 e kadar cikiyor.

Singing Mountain Clan Dragoonlar level 84.

[Bu mesaj SethValor tarafından 15 Haziran 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...