Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yaa lütfen almanları sadece 2.dünya sawşında gördüümüs gibi görmeyelim.Örnein milattan önce cermenlerle hunların ilişkileri nasıldı?İki ulus ta barbar damgası yedi belki de bu yüsden bi yakınlık wardır.Sora 15. yüzyılda töton şowalyeleri ile sipahiler acaba hiç karşı karşıya geldimi?Bunu merak ederim bayaa:) Sora 1.dünya sawaşı;türk topraklarını alman konutanlar sawunmuştur bu da bi etken.Bide babamın annattığı bi hikaye wardı... 2.dünya sawaşında dedemin babası sanırım bulgaristanda yaşayan türklerden miş.Almanlar oraya gelince onnarı hayranlıkla islemişler bööle almanlar da aldıkları şeylerin parasını flan bile wermişler.Kısacası çakı gibiymişler ama sora ruslar gelince işler bozulmuş adamlar tam çapulcuymuş köyde ne dana ne tawuk kalmış:) Yani almanlarla pek bi kültürel yakınlıımıs yok ama işter tarihten gelen bi yakınlaşma war...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sempatiden ziyade almanların Turklere kapılarını actıgı icin sevgi duyulması.Bugun 4milyon insanımız almanyanın ekmeğini yiyor Ama onlar bizi ne kadar sever ne kadar sevmez orası tartısılır...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kaynak yok.....bilgi yok.....nazizm var........ cevap veremediğin her yerde çocukça davranma,bilmiyorsan bişey yazmak zorunda değilsin,seviyene inmeyeceğim...bitsin artık burda...... aşağıdaki resimlere de KATILA KATILA güleceğini biliyorum.... http://history.grand-forks.k12.nd.us/ndhistory/LessonImages/Sources/Pictures/holocaust%201.jpg http://history.grand-forks.k12.nd.us/ndhistory/LessonImages/Sources/Pictures/holocaust%202.jpg http://www.temple.edu/history/images/holocaust.gif [Bu mesaj arjantin tarafından 15 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Toplama kampı yoktu diyen var mı, yok... Toplama kamplarında insanlara kral dairesindeymiş gibi davrandılar diyen var mı yok... Toplama kamplarına gören herkez sağ salim evine döndü, hepsi halinden çok memnundu diyen var mı, yok... Milyonlarca insan (sadece yahudi değil) toplama kamplarında ölmedi diyen var mı, yok... İyide o zaman bu resimler neden? Sen bütün Waffen SS mensupları 3. kuşaktan ari ırktandır demişsin ben o ari ırkın resmini koydum göresin ne derece ariler diye. Peki senin koyduğun resimlerin yazdığım hangi yazı ile alakası var? Hepsini geçtim o resimlerin aksini iddia eden bir şey mi yazdım da koyuyorsun. Stuka ile B-17'yi karşılaştıran birisinden alakalı şeyler beklemekte yanlış esas olarak ya neyse.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar