Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz modem Sorunsalı

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Ben şimdi pc kablosuz adsl modem almak istiyorum (2 pc var v eikiside komşu evlerde diyelim) şimdi aklıma bir çok soru takıldı.
1. Genellikle aynı anda sadece 1 pc için kullanılacak belirteyim. Wow da nasıl bir etkisi olur lag ve latency durumum ne olur.

2. tavsiyeniz olan modemler nelerdir hangi markayı alayim alırken nelere dikkat edeyim. Yanlız 130 $ geçmese çok memlun olacağım.

3. dalgalanma çok oluyormu bu beni ne kadar etkiler bide evin arasındaki duvarlar sorun olmaz değilmi.
4. benden başkasının girme gibi birdurumu olacağı efsanelerini duydum gerçek mi ?
yardımlarınız için şimdiden saıolun[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

bence kablolu daha saglıklı olur ozellik wow oynuyosan fln ama genede sen bilirsin duvardan geçiş olayında fln da performans kaybı olabilcegini dusunuyorum vs vs ama iice bi araştır derim...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Modem cok önemli. Linksys WAG54G var bende, rezalet. Asagi yukari her gün baglanti kopuyor bir kere ve modemi resetlemek gerekiyor. Bazen daha sIk bazen daha az olabiliyor ama cözemedim sorunu. Onun disinda sorunum yok, ama wireless olarak oyun falan oynamadigim icin ping bakimindan bir gecikme olur mu bilmiyorum. Ama download ederken ya da nette gezerken gözle görülür bir yavaslama yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

marka tavsiyeniz ne olur onu alayim zoom x6 dedi fistan başka varmı yoksa koşa koşa alayim mı[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biz gittik aldıkt akutunun içinden modemi pc bağlamak için lazım olan 2. anten çıkmadı... nerden bulunur ismi nedir ne kadardır (zoom x6 aldım evet)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...