NemesiS_Pharaxia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaşlar uzun zamandır uo ya ara vermiştim gene başlamaya kara verdim fakat uo gatewayden uo tr serverine bağlanamıyorum kapatıldımı yoksa patch falan mı gerekiyor bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: NemesiS_Pharaxia, 15 Haziran 2005 14:31 tarihinde demiş ki: arkadaşlar uzun zamandır uo ya ara vermiştim gene başlamaya kara verdim fakat uo gatewayden uo tr serverine bağlanamıyorum kapatıldımı yoksa patch falan mı gerekiyor bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi ? UOtr mi hönggg?? sana şu şarkıyla karşılık veriyim: Anılaarrr anılaarrr şimdi gözümde canlandılaaarr..:) Ultimaya ilk başadığım serverdı yazzık oldu:([signature][hline]from exile...
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 UltimaTR - Pagan paticik ile alakası kesindi. Artık nebulaya ait bir sunucu.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Öne çıkan mesajlar