Deosis186 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 selamlar Bu ikiinci oluyor.Scrollarımı satıyorum sonra thief gelip çantamdan çalıyor.Ama önlemini almıştım belli işeyaramamış.Şöyle yapıyordum picnic basket alıp çantamın içine atıyordum ve aldıgım parayı direk picnic basketin içine atıyordum.Üstüne üstlük çantamdaki picnic basketin üzerini reglerimde kapatıyordum.Birde an lor xen büyüsünü kendime atıp scrollarımı satıyordum ama thiefler detecticg hidden yapıyor ve parayı çalıyor.Siz neler önerirsiniz para çalınmasına önlem olarak?Cevaplarınızı bekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oynadigin server in kurallarina gore degisik yontemler var...sphere hakkinda bisi diemem...ama Osi sartlarinda baglantisi iyi olan bir hirsiz (ki genelde isik hizinda ilerliolar hehe) neredeyse durdurulamaz... "eredeyse" islemi de ikinci gelisinde iyi bir tuzak la gerceklesir gibime gelior...onun disinda ilk caldigi item i genel de geri almak pek mumkun olmuyor... gecmis olsun.. ps. scrollari bankanda tutup alici buldugunda satmayi dene derim ;p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 free shardlarda oynayırson neredeyse yıne korunma sansın 0 Gm Thief charım vardı :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Belki picnicbasketin uzerine reg yerine 5-6 tane robe atsan gerci onlarida yuruturler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çantana 200 tane piknik basket atıyorsun. hırsız doğrusunu bulana kadar sen işini halledip arazi oluyorsun.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 balına direk buluosa dogru basket i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tabi bide doğrusunun hangisi olduğunu hatırlamakta problem olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Muhtemelen doğrusunu hatırlamak için kendin köşelere vs koyarsın doğru olanı:) e hırsız da bunu düşünüp köşelerden başlar bakmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Stratics de bnunla ilgili bişeyler yazıyodu...... ya trap yada lock at diyodu çantaya....[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reonwe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yaw calsinlar da bari kufretmesinler :D benim karsilastigim calamayinca delirdi etrafa kufretmey basladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 genelde bır esyası calınan kufreder hırsıza.Gercı kufur hırsızın bereketıdır ama... :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehehehehe...[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Deosis186, 11 June 2003 15:07 tarihinde demiş ki: selamlar Bu ikiinci oluyor.Scrollarımı satıyorum sonra thief gelip çantamdan çalıyor.Ama önlemini almıştım belli işeyaramamış.Şöyle yapıyordum picnic basket alıp çantamın içine atıyordum ve aldıgım parayı direk picnic basketin içine atıyordum.Üstüne üstlük çantamdaki picnic basketin üzerini reglerimde kapatıyordum.Birde an lor xen büyüsünü kendime atıp scrollarımı satıyordum ama thiefler detecticg hidden yapıyor ve parayı çalıyor.Siz neler önerirsiniz para çalınmasına önlem olarak?Cevaplarınızı bekliyorum! 1)GZ de değilsen şu sırayı izle -An Ex Por -İn Nox -Corp por *ve fatality* -Kal Vas Flam 2)Gz de isen -Senin ananı avradını -Gelmişini geçmişini *ve fatality* Bu arada GM gelir ve Jaildesin. Hırsızlara şimdiye kadar 15k ve +3 katana kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 osi sartlarinda da boyle kebap olsa keske hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bendede gm thief var şu ana kadar yemediğim küfür kalmadı ama küfür etmeyen kutlayan arkadaşlarada eğer isterse itemini her zaman geri veririm bi keresinde bi siyah shire yi geri verdiğimi bile hatırlıyorum not:bağlantısı iyi hırsızdan korunmak için dex in fazlaysa daima koş yada haraket et haraket halindeki adamdan çaılınması zor hırsızım stealing alanında olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bende calardım atıyorum 10 k, adam helal olsun derdı,tebrık ederdı adama verırdım 20 k :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsenLuphen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bende Thiefim Arsen Luphen Quannda(banned)FWRWiZarD diye biriydi sanırım durmadan harket etmesine regmen gri must çalmıştım Scroll olayında 2.kişi çok gerekli arkına crim oalcaksın adamdan çalacan tabi vendor seni guardsladı ve öldün arkında cesedini lootlayacak ama yinede hareket et yada oynadıgın yerde sınır yoksa direk alt+f4[hline]Arsen Luphen Beavis Claude Quann...... Lcsda Gm tailor Satılır Çok Ugun Fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Locusta Pokemon Rıza diye bi gm thief var.Bizim arkadaşın 1 gününü madende geçirip kazandığı paralarla aldığı İce Robe ini çaldı.:).Çocuğun giyebilecek bir karakteri var ama daha 1 kere giyemeden çalındı çocuğa çok koydu nebula bakımdan çıksın 200k sını ben verecem o kadar acıdım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Castle caldım varmı daha otesı? Ustume tanımam :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Castle caldım varmı daha otesı? Ustume tanımam :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Evler newbie değil miydi?(Nebulada ölünce üzerinden gitmiyordu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bazı ev cesıtlerı ılk vendordan aldıgında newbie degıl.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 biz arkla villa almıştık,kurcak yer araken nasıl kaçıyoduk pk yada mavi kimi görürsek görelim kaçıyoduk,blessizdi villa,adım başı hide falan oluyoduk :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Castle caldım varmı daha otesı? Ustume tanımam :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Agir ol.. Maeglin diyorum. Anlayan anlar.. NBL tarihinin en cok kazanan karakteridir. Metalon kalesini bile onunla calmi$tik..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: -Wissy, 19 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Castle caldım varmı daha otesı? Ustume tanımam :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Agir ol.. Maeglin diyorum. Anlayan anlar.. NBL tarihinin en cok kazanan karakteridir. Metalon kalesini bile onunla calmi$tik..[hline]tHe Original fi$h® Magelin mi.O eski Exile stafftaki Maeglin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Eğer NBL'da oynuyorsan değerli eşyalarını bi kesenin içine koy. Sonra onların üstünü hayvan-deed'leri [adını unuttum :P] ile kapa. Deed'ler blessli olduğu için onları yerinden kıpırdatamaz ve böylece altındaki çantada istersen 500 K taşı. Eskiden Thief'tim ve tüm dostlarıma Thief'lerdenkorunmaları için bu yöntemi önerirdim. Not : yaklaşık olarak 5 aydır oynamıyorum ve pek çok şeyin değiştiğini öğrendim. Hala işe yarar mı bilemem. Benden tavsiye etmesi sizden denemesi[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar