Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gm Hırsızlardan korunmak

Deosis186

Öne çıkan mesajlar

selamlar
Bu ikiinci oluyor.Scrollarımı satıyorum sonra thief gelip çantamdan çalıyor.Ama önlemini almıştım belli işeyaramamış.Şöyle yapıyordum picnic basket alıp çantamın içine atıyordum ve aldıgım parayı direk picnic basketin içine atıyordum.Üstüne üstlük çantamdaki picnic basketin üzerini reglerimde kapatıyordum.Birde an lor xen büyüsünü kendime atıp scrollarımı satıyordum ama thiefler detecticg hidden yapıyor ve parayı çalıyor.Siz neler önerirsiniz para çalınmasına önlem olarak?Cevaplarınızı bekliyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

oynadigin server in kurallarina gore degisik yontemler var...sphere hakkinda bisi diemem...ama Osi sartlarinda baglantisi iyi olan bir hirsiz (ki genelde isik hizinda ilerliolar hehe) neredeyse durdurulamaz...

"eredeyse" islemi de ikinci gelisinde iyi bir tuzak la gerceklesir gibime gelior...onun disinda ilk caldigi item i genel de geri almak pek mumkun olmuyor...

gecmis olsun..

ps. scrollari bankanda tutup alici buldugunda satmayi dene derim ;p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deosis186, 11 June 2003 15:07 tarihinde demiş ki:
selamlar
Bu ikiinci oluyor.Scrollarımı satıyorum sonra thief gelip çantamdan çalıyor.Ama önlemini almıştım belli işeyaramamış.Şöyle yapıyordum picnic basket alıp çantamın içine atıyordum ve aldıgım parayı direk picnic basketin içine atıyordum.Üstüne üstlük çantamdaki picnic basketin üzerini reglerimde kapatıyordum.Birde an lor xen büyüsünü kendime atıp scrollarımı satıyordum ama thiefler detecticg hidden yapıyor ve parayı çalıyor.Siz neler önerirsiniz para çalınmasına önlem olarak?Cevaplarınızı bekliyorum!

1)GZ de değilsen şu sırayı izle
-An Ex Por
-İn Nox
-Corp por
*ve fatality*
-Kal Vas Flam
2)Gz de isen
-Senin ananı avradını
-Gelmişini geçmişini
*ve fatality*
Bu arada GM gelir ve Jaildesin.
Hırsızlara şimdiye kadar 15k ve +3 katana kaybettim.
Sosyal ağlarda paylaş

bendede gm thief var şu ana kadar yemediğim küfür kalmadı
ama küfür etmeyen kutlayan arkadaşlarada eğer isterse itemini her zaman geri veririm
bi keresinde bi siyah shire yi geri verdiğimi bile hatırlıyorum
not:bağlantısı iyi hırsızdan korunmak için dex in fazlaysa daima koş yada haraket et haraket halindeki adamdan çaılınması zor hırsızım stealing alanında olsan bile
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Thiefim Arsen Luphen Quannda(banned)FWRWiZarD diye biriydi sanırım durmadan harket etmesine regmen gri must çalmıştım Scroll olayında 2.kişi çok gerekli arkına crim oalcaksın adamdan çalacan tabi vendor seni guardsladı ve öldün arkında cesedini lootlayacak ama yinede hareket et yada oynadıgın yerde sınır yoksa direk alt+f4[hline]Arsen Luphen
Beavis Claude Quann......

Lcsda Gm tailor Satılır Çok Ugun Fiyata
Sosyal ağlarda paylaş

Locusta Pokemon Rıza diye bi gm thief var.Bizim arkadaşın 1 gününü madende geçirip kazandığı paralarla aldığı İce Robe ini çaldı.:).Çocuğun giyebilecek bir karakteri var ama daha 1 kere giyemeden çalındı çocuğa çok koydu nebula bakımdan çıksın 200k sını ben verecem o kadar acıdım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki:
Castle caldım varmı daha otesı?
Ustume tanımam :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Agir ol..
Maeglin diyorum.
Anlayan anlar..
NBL tarihinin en cok kazanan karakteridir.
Metalon kalesini bile onunla calmi$tik..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 19 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki:
Castle caldım varmı daha otesı?
Ustume tanımam :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Agir ol..
Maeglin diyorum.
Anlayan anlar..
NBL tarihinin en cok kazanan karakteridir.
Metalon kalesini bile onunla calmi$tik..[hline]tHe Original fi$h®

Magelin mi.O eski Exile stafftaki Maeglin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer NBL'da oynuyorsan değerli eşyalarını bi kesenin içine koy. Sonra onların üstünü hayvan-deed'leri [adını unuttum :P] ile kapa. Deed'ler blessli olduğu için onları yerinden kıpırdatamaz ve böylece altındaki çantada istersen 500 K taşı.

Eskiden Thief'tim ve tüm dostlarıma Thief'lerdenkorunmaları için bu yöntemi önerirdim.

Not : yaklaşık olarak 5 aydır oynamıyorum ve pek çok şeyin değiştiğini öğrendim. Hala işe yarar mı bilemem. Benden tavsiye etmesi sizden denemesi[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...