denme13 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arkadaslar bu konu hakkinda yardimlarinizi "siddetle" bekliyorum. bi ayar yapiyoduk tcp/ip den falan neydi hatirlayaniniz var mi ? tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 login.cfg ye internal ipni yazıcaksın port aynı olucak yani 10.0.0.11,2593 gibi[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denme13 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 internal ip yi nasıl öğrenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 başlat / çalıştır / cmd / ipconfig / enter / ip karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 internal ip dediiniz localhost tur 127.0.0.1 dir yani bi ağ içi ip ise oda başka bi olay ama biz localhost kullanırdık :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 localhost yazsan da dial up olunca revisionda internete bağlı olmayınca bağlanamıosun işte. zaten localhost ipsi girmesen serverı hiç görmez. bunda serverı görüo ama girmeye calısınca girmio. neden derseniz onu ben de bilmiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quantele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 weyada Uolaunchpaf yardımı ilede yapabilirsin.ama login dosyasından deiştirmen daha sağlıklı olacaktır.[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ag kuruyoduk galiba ben bilmiyorum nasil kurulduunu bilen varsa yazabilirmi arkadasa patiler[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben zamanında sphere calıstırıodum sadece :D bağlı oldumu benim kendi ip adresimi olmadımı 127.0.0.1 alıyodu[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 makinanı internete bagla 1 dakka internette dur internet kablosunun cek sonra baglan kendi sunucuna ben ole yapıyorum bug abuse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bilgehan login.cfg ye 127.0.0.1,2593 yazmak zormu idi baglanma ucreti yediriyodun kendine :lol: Bi diger arkadasta 10.0.011 gibi kasmış hiç gerek yokki bunu anlatmana :lol: 127.0.0.1 dir yani ama zaten arkadas yapmıs bak posta bakmıyo ibile.insan bi oldu olmadı sagolun fln der.Nankorluk kötü bi meziyet[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sphereserver i ac. orda zaten ip`n yaziyor. login e o ip yi yaz bitsin gitsin[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: taz, 11 Haziran 2005 21:15 tarihinde demiş ki: localhost yazsan da dial up olunca revisionda internete bağlı olmayınca bağlanamıosun işte. doğru 55r serisi için öyle o yüzden 55i kur.[signature][hline]Ardhath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 asdfassdsdfsdfg bu seferde 55i için ayzdıkları scriptler mecburi 55revisiona geçince çalışmıcak bu seferde ona çözüm arıyacaklar Necati! :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: muratty, 14 Haziran 2005 06:35 tarihinde demiş ki: bilgehan login.cfg ye 127.0.0.1,2593 yazmak zormu idi baglanma ucreti yediriyodun kendine :lol: Bi diger arkadasta 10.0.011 gibi kasmış hiç gerek yokki bunu anlatmana :lol: 127.0.0.1 dir yani ama zaten arkadas yapmıs bak posta bakmıyo ibile.insan bi oldu olmadı sagolun fln der.Nankorluk kötü bi meziyet 127.0.0.1 la falan alakasi yok onun dene gor istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu anlattığınız ne işe yarıyor?[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yeni bir ağ badaştırıcısı kur. microsoftun loop'unu kur çalışacaktır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar