Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.blackcode.com/scan/ bu siteye giriyoruz. alttaki kutucuğu işaretleyip Scan tuşuna basıyoruz.kısa sürede scan ediyor ve herhangi bir açık varmı kontrol ediyor.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 açığı bulduktan sonra girmesin?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eğer öyle bi açık varsa hemen gerekli sitelere log geçiliyor ve bilgisayarın 5dk içinde binlerce hacker tarafından yoklanıyor evet.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 desene gerçekten sickenmiş :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 port taraması yapıomuş bende bişi sandım... local server'ı opened demiş... ne o benim makinamdan kendimimi hacklicem :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hepisi kapalı.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yalan. Linux sunucumu taradı. 80 'i doğal olarak açık buldu. Gitti bi de trojan var abi sen de dedi. Güldüm gerçekten.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kolpa çıktı demek vay fistan vay :][signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 banane olm site benim mi ehueh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bide pişkin pişkin gülüyo. Referansı sen vermedinmi kardeş?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 referans benimde linux serverini scan'leyin diye vermedim ben. evdeki masum xp'nizi scanleyin diye verdim. verin referansımı geri.istemiyom[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bilgisayarınızda açık mı varrrr blackcode girsin baksın bilgisayarınızda açıkk mı varrr blackcode kapamasın halka açsın herkes kullansın millet kazansın :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla evdeki masum linux ile evdeki masum xp arasında bir fark yok aslında.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fistan olm battın sus yeter ahah ;)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ahah fistan lol..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ozaman sharky senin bilgisayarda açık var abi ne biçim kullanıyon sen bilgisayarı allah bilir artık. @Mavi banane olm site benim mi ? =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol vardır[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hadi hadi site seninde bize çaktırmıyon demiiii, yemezler..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu site fistanınmış duyduk duymadık demeyin özel emsaj attı.[signature][hline]bla Tıkla sende aramıza katıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sharky zaten manuel koruyo makineyi....[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet site benim. Mavi'nin IP'si 81.213.242.78 OHH[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o_O[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hoşmuş umarım yalan söylemiyorlardır :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yalan hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yalan oldu ciddi ciddi site, bari yayılmasında, itibarı batmasın sitenin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar