Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarınızda açık var mı?işte blackcode scan...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açığı bulduktan sonra girmesin?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
desene gerçekten sickenmiş :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Mesaj tarihi:
port taraması yapıomuş bende bişi sandım...
local server'ı opened demiş...
ne o benim makinamdan kendimimi hacklicem :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Mesaj tarihi:
Yalan. Linux sunucumu taradı. 80 'i doğal olarak açık buldu. Gitti bi de trojan var abi sen de dedi. Güldüm gerçekten.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
bilgisayarınızda açık mı varrrr blackcode girsin baksın bilgisayarınızda açıkk mı varrr blackcode kapamasın halka açsın herkes kullansın millet kazansın :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Ahah fistan lol..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
hadi hadi site seninde bize çaktırmıyon demiiii, yemezler..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
o_O[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
yalan oldu ciddi ciddi site, bari yayılmasında, itibarı batmasın sitenin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
  • Yeni Oluştur...