LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar benim kısa bir süre önce anakartım yandı.Bilgisayarım -WindowsXp Proffessional ,256mb RD ram,Gigabyte anakart,Radeon9200,P4 1.7 idi (service pack yoktu.) Upgrade edilince; -WinXp Prof Sp2 , 512mb DDR ram,Gigabyte anakart,Radeon9200,P4 1.7 oldu. Keza, artık Warcrafttan aldıgım fps yi alamıyorum.eskiden 60 filan alırken simdi 30 filan alıyorum sinirlerim bozuluyor.Bunun nedenlerini düşündüm , ya sp2 den dolayı oldu yada anakart değişince bi ayarı filan olmadı ekran kartını aktive etçek Antialiasing kapatıcak gibi (bunuda denedm yararı olmadı.) bende sistem normalmi çalışıyor diye 3dmark yükledim. SKOR :5872 sistem :-WinXp Prof Sp2 , 512mb DDR ram,Gigabyte anakart,Radeon9200,P4 1.7 oldu. Pc si ve ekran kartı bana benzeyenler bu skor normalmi bu sisteme azmıdır ? sağolun.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gayet duz bir skor daha iyisi max 6000-7000 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ramler yüzünden olsa gerek, rdramler ddr dan çok daha hızlı diye biliyorum.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 rahan pekide , cafede 256 ddr ram le bile warcraft benım makınedekınden çok çok daha hızlı çalışıyor.Ben buna gıcık oldum...[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ekran kartın çok çok dandik[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hmm o kadar bilemem :-) enemy territory dışındaki oyunlardan ve donanımdan çok anlamam. ama rdramın çok kaliteli ve hızlı bişi olduğunu okumuştum bi kaç yerde ekran kartı sürücülerini yenilemeyi dene, bir de www.guru3d.com da üzerinde oynanmış sürücüler vardı (omega ve DNA diye 2si aklımda kalmış), performansının çokça arttığını söyleyenler vardı.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sürücüleride full denedim atininkiler hiç yararlı olmadı.Bi tek omega da performans artışı oldu ama oda hala eski performana çıkartamadı 40 fps gibi bişi oldu... hayır sorun ram de diye düşünmek istiyorum ama pc eskiden acaip kasıyordu ram az diye, simdi hiç kasmıyor 512 olduğundan beri .Canıma tek etti vallahi.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Birtane daha sorum var 3dmark2001 de radeon 9200 ün Total aGP memory : 55 mb Total Local Video Memory: 128MB Total Local Texture Memory: 128MB diyor. Total agp memory nedir nasıl artırabilirim ? saolun.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 belleğin artması sistemin performanısını genel olarak arttırır ama, oyun için önemli olan belleğin genişliğinden ziyade hızı. sonuçta bi ton resim bellekten ekran kartına taşınıyor, veya ekran kartı textureler için kart belleğinde yer bulamazsa sistemin ramlerini kullanıyor. biostan agp aperture size ı küçültüp büyütüp performansı inceleyebilirsin. yavaş belleklerde düşük aperture size daha bi iyi performans verebiliyor.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sanırım bilgisayara windowsu ve warcraftı yeniden kurdunuz.Yeni kurulumda warcraftın ayarları daha yüksek ayarlanmış olabilir.Bir settings kısmını kurcalayın.Birde çipset sürücülerinin yüklendiğinden eminmisiniz.eğer yüklü değilse oda performans düşüklüğüne neden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 rahan dedigin dogru olabilir , peki ben simdi cok daha hızlı bi 512 yada 256 ddr ram daha alıp 2. slota taksam hızlanırmı hocam ? 2) jagg evet yenı kurulu , ama chipset driverları sanırım kurulu degil , onlarıda kurmayı deneyeyım...[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 onu bilemiyecem. yeni bi ekran kartı daha iyi performans verebilir. veya sadece bir yerlerde eksik/fazla bir ayar da olabilir. ben sade performans düşüşünün sebebini irdeledim az buçuk. hem yeni oyunları hem yeni donanımları bilen biri yanıtlasa çok daha iyi olur.:-)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 3dmark lar ekran kartına bakar, daha önceki sistemle aldığın skor varmıydı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 keske olsaydı ya..[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende asus 9550 ile default ta 8000 almıştım işlemci hızı:250 ram:200 dü 9200 ün değerleri öle bir orantı kur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben benim işyerindeki bana göre dandik olan pc ile 6203 almistim :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar