ony1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben Pvp Server Ariyorum.. Baslangicta 7x veya 8x Çar Veren Pvp Server Ariyorum.. Lutfen Yardim Eder Misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 20 haziranda acılcak ama adres veya isim veremicem üzgünüm reklam olur.Skill cap'ımız yok gibi bişey Irkların kasabileceği skiller var.O skilleri kasabiliorsunuz sadece. Ayrıca map'ımızda degisik. Üzgünüm adresini veremiyecem :( Reklama Hayır![signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Lol, ozman niye yazıyon gıcıklık olsun diyemi :)[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yazamıom reklam olur die.Zor tutuom ama kendimi :D Ama bizimki başlarken 7x, 8 x char (çar) vermio! :D [signature][hline]Athena Uo Shard [Bu mesaj TourniqueT tarafından 15 Haziran 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pm. at ozman.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar