Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bugün gittim 2. bir harddisk aldım cdye daha önceden bi oyun atmıştım setup dosyası şeklinde neyse onu açıyorum decompress yapıyor,daha sonra next v.s. yeni aldğm hard diskseçiyorum ama gidip eskiye yazıyor,sorun nedir sizce?harddiskte problem yk çoğu şeyi attım.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 setup hatalıdır belki. bug fln vardır ne bilim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 setup hatalı olacağını sanmıyorum,ultima online çektim ama pff neden acaba.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok mu sorunuma bi çare pff ultimaya akacaktım bu gece tüh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Jumper ayarlarını düzgün bir şekilde yaptınmı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 jumper ayarı mı ? hayır yapmadım nasıl yapabilirim?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 2 saat geçti hala çözüme ulaşamadım UO yarına kaldı :([signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 jumper ayarı ile programın kendisini ilgili yere değilde ana sürüüye kurması ne alaka ya. jumper ayarı düzgün yapılmamış bir hdd'yi zaten göremezsin, kullanamazsın. ayrıca başka herhangi bir sorun yok anladığım kadarıyla. harddiskin ile ilgili bir sorunun olsaydı diğer programlarda da ortaya çıkardı. oturup bir kaç test yap. farklı oyunlar programlar kur. ha zaten yaptıysan ve sorun yoksa söz dinle yeniden indir ne indirdiysen : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dosya sistemleri farklı olabilir mi??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 primary master ve primary slayer die tanıdı ztn onda sorun yok,birçok dosya attım içine hata fln vermedi sorunsuz,dosya sistemleri aynı. ama ilginç ultima online indirmiştim cdye çekmiştim setup dosyası halinde ama artık başka yerden çekicez.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 jumper la alakası yoktur onun.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biri ntfs dir biri fat tir sinir eder[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar