Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 hdd(sorun)

Seperate

Öne çıkan mesajlar

bugün gittim 2. bir harddisk aldım cdye daha önceden bi oyun atmıştım setup dosyası şeklinde neyse onu açıyorum decompress yapıyor,daha sonra next v.s. yeni aldğm hard diskseçiyorum ama gidip eskiye yazıyor,sorun nedir sizce?harddiskte problem yk çoğu şeyi attım.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

jumper ayarı ile programın kendisini ilgili yere değilde ana sürüüye kurması ne alaka ya. jumper ayarı düzgün yapılmamış bir hdd'yi zaten göremezsin, kullanamazsın.

ayrıca başka herhangi bir sorun yok anladığım kadarıyla. harddiskin ile ilgili bir sorunun olsaydı diğer programlarda da ortaya çıkardı. oturup bir kaç test yap. farklı oyunlar programlar kur. ha zaten yaptıysan ve sorun yoksa söz dinle yeniden indir ne indirdiysen : p
Sosyal ağlarda paylaş

primary master ve primary slayer die tanıdı ztn onda sorun yok,birçok dosya attım içine hata fln vermedi sorunsuz,dosya sistemleri aynı.
ama ilginç ultima online indirmiştim cdye çekmiştim setup dosyası halinde ama artık başka yerden çekicez.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...