Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iyi geceler hatta .yani allta birtakım patch topicleri felan :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dünyadan wtf oldum 7 tane 1[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet gece BL geri gelmediği için düşündüm ki.. erken yatıp saat 4 gibi kalkmayı.... ama gece yarısı bi ses.. (annem) : oğlum Telefonun alarmı çalıyor kapatayimmi ? (evet kapat anne)... SonuÇ: sabah 7:30 da uyandım.. içim cız etti.. Pc ye bi bakış attım ve işe gittim :( :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 server restart icin kapandi ama hala geri gelmedi ? [en azindan bende oyle gozukuyor] sitesinde up gozukuyor bi bilgisi olan?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 heh dalmisim oyuna serverlari icindeki karakterlere gore siralama demistim ama nedense bl yukari gelmemis bende bkamadim assagilardaymis ^^[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ohh şimdi gir çatır çatır oyna :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sabahtan beri barman shankar farmlıyoduk bi çocukla sonunda düştü ben kazandım ve 2 saniye sonra server down!!! saol blizzard çok güzel strese esokuyosun insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ne çıktıki içinden ?[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 barmen shanker çıktı???... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Aramızda 64 k Kablo ( yani 128) ile oynayıpta 40 kişilik instancelere veya Alterac Valley e gidip düzgün oynayabilen varmı? Ne zaman 40 Kişilik bir Instanceye gitsem herkes hareket etmeye başladığında ben hareket edemiyorum ancak Diğer herkezin hareketlerini görebiliyorum. Tabii ki telekomu aradım sabit cevabı aldım "Walla bi sorun görünmüyo"[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: carignano, 11 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: barmen shanker çıktı???... :P oo süper :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Son zamanda serverlarin durumu gercekten ic acici, BL en azindan yani. Pingimi uzun süredir daha sari bile görmedim, yemyesil bi sekilde takiliyor kendisi :) Ne delay ne lag valla hehe. Springbreak tatilimde cinnet gecirdigimi bilirim 12000 lere varan pingler ve 2-3 dakka delayler (abartma yoktur) sebebiyle. Kendime power word : fortitude atiyordum, elleri bi kaldiriyodu, instant cast büyüyü 3 dakkada atiyodu salak rahibem. Bi de bekliyosun böyle ulan bu 3 dakkadir büyü yapiyor, divine blessing falan inecek heralde diye, gele gele 46 stamina geliyo : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla bende acci kapattığım gün (pazar öğleden sonra düşünün) son bi kez girip baktığımda pingi yemyeşil görünce içimden ağlamak gelmişti ehe :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 pff MC çöktü yine heralde ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sabahtan beri link ışığı yanıp sönüyo yani bağlantı yookkk uuuuuffffffffff[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Malibu, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Aramızda 64 k Kablo ( yani 128) ile oynayıpta 40 kişilik instancelere veya Alterac Valley e gidip düzgün oynayabilen varmı? Ne zaman 40 Kişilik bir Instanceye gitsem herkes hareket etmeye başladığında ben hareket edemiyorum ancak Diğer herkezin hareketlerini görebiliyorum. Tabii ki telekomu aradım sabit cevabı aldım "Walla bi sorun görünmüyo" oyun saçmalamayım abartı ping olmadığı sürece 300-400 arası[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 off burning legion vs.. kapalı başlıcam ben bunlara zaten druidim adamı deli etmeyin:p[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1.5.1 patchini download ettim. realmlist gelmiyor bu sorunla karşılaşan var mı?[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cybi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bendede aynı sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 patch'den olsaydı akşam da olurdu. bence pactchden değil am serverlar gözükmüyor. ben budurmda tüm serverlar down diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende de aynı şey var reallist gelimiyo[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haftalık bakıma girmiş saat 12de gelir herhalde gecikmezse. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=262&p=1&tmp=1#post262[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tamam bakıma girmişte benimserver bitmiş gözüküyo ama yinede reallist çıkmıyo delirecem[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 açılınca biri buraya yazarsa sevinirim..[signature][hline]Rolling on the floor my #$$ off E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar