Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Status [oy server mı dustu? bakim mi var? bu ne lag?] Basligi

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Evet gece BL geri gelmediği için düşündüm ki.. erken yatıp saat 4 gibi kalkmayı.... ama gece yarısı bi ses.. (annem) : oğlum Telefonun alarmı çalıyor kapatayimmi ? (evet kapat anne)... SonuÇ: sabah 7:30 da uyandım.. içim cız etti.. Pc ye bi bakış attım ve işe gittim :( :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

Aramızda 64 k Kablo ( yani 128) ile oynayıpta 40 kişilik instancelere veya Alterac Valley e gidip düzgün oynayabilen varmı?

Ne zaman 40 Kişilik bir Instanceye gitsem herkes hareket etmeye başladığında ben hareket edemiyorum ancak Diğer herkezin hareketlerini görebiliyorum.

Tabii ki telekomu aradım sabit cevabı aldım "Walla bi sorun görünmüyo"[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanda serverlarin durumu gercekten ic acici, BL en azindan yani.
Pingimi uzun süredir daha sari bile görmedim, yemyesil bi sekilde takiliyor kendisi :) Ne delay ne lag valla hehe.
Springbreak tatilimde cinnet gecirdigimi bilirim 12000 lere varan pingler ve 2-3 dakka delayler (abartma yoktur) sebebiyle.
Kendime power word : fortitude atiyordum, elleri bi kaldiriyodu, instant cast büyüyü 3 dakkada atiyodu salak rahibem. Bi de bekliyosun böyle ulan bu 3 dakkadir büyü yapiyor, divine blessing falan inecek heralde diye, gele gele 46 stamina geliyo : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende acci kapattığım gün (pazar öğleden sonra düşünün) son bi kez girip baktığımda pingi yemyeşil görünce içimden ağlamak gelmişti ehe :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Aramızda 64 k Kablo ( yani 128) ile oynayıpta 40 kişilik instancelere veya Alterac Valley e gidip düzgün oynayabilen varmı?

Ne zaman 40 Kişilik bir Instanceye gitsem herkes hareket etmeye başladığında ben hareket edemiyorum ancak Diğer herkezin hareketlerini görebiliyorum.

Tabii ki telekomu aradım sabit cevabı aldım "Walla bi sorun görünmüyo"

oyun saçmalamayım abartı ping olmadığı sürece 300-400 arası[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...