Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guardian Sistemi

soydaner

Öne çıkan mesajlar

Patili Arkadaslarim Ben Bu Guardian Scriptini Buldum Ama Nasil Calistirilacagini Anlamadim .cgs Falan tam anlamadim Nasil Gerceklestiricem Birde Ben Guardiansiz Falan girdinmi Ototmatik Lost Olmasi İstiorum ama guardiani cozemedim biraz yardimci olursanis sevinirim..Birde Kufurettinmi Konusma Cezasi Almayi Nasil Yapicas Cevabinizi Beklicem...

[email protected]
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakın sımdı ben spheretablesi actim En alta bulunan On=@login
f_guardian_login yazdim resing pause caktim ve denedim ben Simdi Benım elımde bulunan Guardian Tr Ultima Strikeda buldum ama Baska Nasil birsey tasarlanir bilmiorum..
Birde O kufur Scriptini Yazarsaniz Sevinirim ARkadaslar Birasdaha yardim pls

[email protected][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 13 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
10 saniye icinde 100 satir kufur cikarttim :)

me too hahahah!

ayrıcaaa

said:
soydaner, 13 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Ya bakın sımdı ben spheretablesi actim En alta bulunan On=@login
f_guardian_login yazdim resing pause caktim ve denedim ben Simdi Benım elımde bulunan Guardian Tr Ultima Strikeda buldum ama Baska Nasil birsey tasarlanir bilmiorum..
Birde O kufur Scriptini Yazarsaniz Sevinirim ARkadaslar Birasdaha yardim pls

[email protected] ( bi kere yazdın anlamadık dimi =/)

banada Caksana :lol:

Refresh plz..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

soydaner,
Bazen herkez çok iyi bildiğini zannettiği şeyde bile takılabilir,insanızdır normaldir.Ama eğer bu şey sadece Game Master komutlarını bilerek server açmaksa eğer orda sana "dur" demek zorundayım.Lütfen ne yapmak istediğini tam manasıyla bize açıklayabilirmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:

süpersin abi :D ben bile 10 saniyede 95 küfür edebiliyorum kapasite meselesi :D küfürü çıkartmanın tek kolay yolu ezik bi player charın olcak bi serverde yardım isticen adam seni kescek ozaman rahat rahat aklına geliyor hepsi :P[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen bu guardian scriptini deneme hocam cok acayip bişi sürekli takilmalar oluyor.Ayrica Teot V.s gibi programlar calişiyor.Bunlari engellemek istiyen ark varsa Client Ve sphere Login Key degiştirsinler.En güzel yöntem bu bence.

NoT:Axis UoLoop V.s Gibi programlar calişmaz yanliaz.[signature][hline]www.seventy.gen.tr

Seventy Uo Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Magget, 14 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:

süpersin abi :D ben bile 10 saniyede 95 küfür edebiliyorum kapasite meselesi :D küfürü çıkartmanın tek kolay yolu ezik bi player charın olcak bi serverde yardım isticen adam seni kescek ozaman rahat rahat aklına geliyor hepsi :P

onemli olan o psikolojiye girmek :)
pvp yaparken oldugum zaman kufur etmedigim icin baskalarindan yardim almak lazim bu konuda ;)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 14 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
bence sen bu guardian scriptini deneme hocam cok acayip bişi sürekli takilmalar oluyor.Ayrica Teot V.s gibi programlar calişiyor.Bunlari engellemek istiyen ark varsa Client Ve sphere Login Key degiştirsinler.En güzel yöntem bu bence.

NoT:Axis UoLoop V.s Gibi programlar calişmaz yanliaz.

kralsın bu kadar zamandır nie düşünemedik ya neyse bundan sonra teot sorun değil thnx

said:
ultrAslan, 14 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
loginkey ile teot engelleyebilen tek insansın.

+15[signature][hline]Reconquista
-Reconquista Developer-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...