soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Patili Arkadaslarim Ben Bu Guardian Scriptini Buldum Ama Nasil Calistirilacagini Anlamadim .cgs Falan tam anlamadim Nasil Gerceklestiricem Birde Ben Guardiansiz Falan girdinmi Ototmatik Lost Olmasi İstiorum ama guardiani cozemedim biraz yardimci olursanis sevinirim..Birde Kufurettinmi Konusma Cezasi Almayi Nasil Yapicas Cevabinizi Beklicem... [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 on=@login f_guardian_login yaparsan çalı$ır guardian küfür etme olayına gelince adam küfür ettiğinde item attır sonra on=*'de check ettir item varsa yazdırma ;)[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben bunu nereye yazicam Simdi Guardian dosyasinin icine yazdim ama olmadi birde ben komutlarini tam anlatamadım biraz cik acik anlatirsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sende mi karne har$lığı ile server açıcan ?[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 BEn okumadıgım icin karne alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 genede yardım edeyim spheretables'i aç en altına in on=@login'i görüceksin oraya yazıcaksın f_guardian_login diye.[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Leo Ben TAm olarak Gene Anlamadim Acik dedikce Bilmioyorum artik Birisi Aciklasin olmuyor olmuyor Leo Msn varmi Belki DAha ii aciklayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 10 saniye icinde 100 satir kufur cikarttim :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: -Loe-, 13 Haziran 2005 18:06 tarihinde demiş ki: genede yardım edeyim spheretables'i aç en altına in on=@login'i görüceksin oraya yazıcaksın f_guardian_login diye. daha acik nasil olacaksa.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya bakın sımdı ben spheretablesi actim En alta bulunan On=@login f_guardian_login yazdim resing pause caktim ve denedim ben Simdi Benım elımde bulunan Guardian Tr Ultima Strikeda buldum ama Baska Nasil birsey tasarlanir bilmiorum.. Birde O kufur Scriptini Yazarsaniz Sevinirim ARkadaslar Birasdaha yardim pls [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Beyler Ben bu konuyu hala anladım acil yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kasdiina degmez.[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Math-, 13 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: 10 saniye icinde 100 satir kufur cikarttim :) me too hahahah! ayrıcaaa said: soydaner, 13 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Ya bakın sımdı ben spheretablesi actim En alta bulunan On=@login f_guardian_login yazdim resing pause caktim ve denedim ben Simdi Benım elımde bulunan Guardian Tr Ultima Strikeda buldum ama Baska Nasil birsey tasarlanir bilmiorum.. Birde O kufur Scriptini Yazarsaniz Sevinirim ARkadaslar Birasdaha yardim pls [email protected] ( bi kere yazdın anlamadık dimi =/) banada Caksana :lol: Refresh plz..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Neden Kastigima Deymezki Adamlar Deli Gibi Bug Yapiolar Geceleri Yatmadan Once Yarin Hangi Serveri Cokertsem Die Dusunenler var Ornegin Benim Ark Kafasini Ultimayla Bozmus... Ben Bu Guardianı Ogrenmem Lasim :D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 soydaner, Bazen herkez çok iyi bildiğini zannettiği şeyde bile takılabilir,insanızdır normaldir.Ama eğer bu şey sadece Game Master komutlarını bilerek server açmaksa eğer orda sana "dur" demek zorundayım.Lütfen ne yapmak istediğini tam manasıyla bize açıklayabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Math-, 13 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: 10 saniye icinde 100 satir kufur cikarttim :) süpersin abi :D ben bile 10 saniyede 95 küfür edebiliyorum kapasite meselesi :D küfürü çıkartmanın tek kolay yolu ezik bi player charın olcak bi serverde yardım isticen adam seni kescek ozaman rahat rahat aklına geliyor hepsi :P[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence sen bu guardian scriptini deneme hocam cok acayip bişi sürekli takilmalar oluyor.Ayrica Teot V.s gibi programlar calişiyor.Bunlari engellemek istiyen ark varsa Client Ve sphere Login Key degiştirsinler.En güzel yöntem bu bence. NoT:Axis UoLoop V.s Gibi programlar calişmaz yanliaz.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 loginkey ile teot engelleyebilen tek insansın.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mr_Magget, 14 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki: said: Math-, 13 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: 10 saniye icinde 100 satir kufur cikarttim :) süpersin abi :D ben bile 10 saniyede 95 küfür edebiliyorum kapasite meselesi :D küfürü çıkartmanın tek kolay yolu ezik bi player charın olcak bi serverde yardım isticen adam seni kescek ozaman rahat rahat aklına geliyor hepsi :P onemli olan o psikolojiye girmek :) pvp yaparken oldugum zaman kufur etmedigim icin baskalarindan yardim almak lazim bu konuda ;)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 loginkey ile nasıl engelledin ? loginkey edit ile guardianın servera yolladığı kodun açığa çıkmasını engelledin ve kapanmıyor guardian heralde başka mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 loginkeyle degil o kodu hexle dei$tirirsin. engellenmi$ olur fakat buna gerek yok yeni version guardianlarda zaten kapatildi bu[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: wolcano, 14 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki: bence sen bu guardian scriptini deneme hocam cok acayip bişi sürekli takilmalar oluyor.Ayrica Teot V.s gibi programlar calişiyor.Bunlari engellemek istiyen ark varsa Client Ve sphere Login Key degiştirsinler.En güzel yöntem bu bence. NoT:Axis UoLoop V.s Gibi programlar calişmaz yanliaz. kralsın bu kadar zamandır nie düşünemedik ya neyse bundan sonra teot sorun değil thnx said: ultrAslan, 14 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki: loginkey ile teot engelleyebilen tek insansın. +15[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeastMaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: -Loe-, 13 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: sende mi karne har$lığı ile server açıcan ? Abi süpersin ya :D Valla karne aldıkta haşlık veren yok :D[signature][hline]By BeastMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar