Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufkun gözünden damladı


medusa748

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandı tam olarak hatırlayamıyorum ama sanırım o anda sapmış düşüncelerim beynime egemen olmuş durumdaydı.Ne bir ses,ne bir nefes ve de ne bir yaprak hışırtısı beni içinde bulunduğum yalanlarla dolu o karanlık,ne idiği belirsiz oyundan çekip alabilirdi.
Çevreme bakındım.Ufuk çizgisinin ötesinde turuncu bir ışık kümesini farkedene kadar geçen zaman diliminde neler yaşadığımı anlatacak gücüm olsaydı,hissettiklerim herhalde karabasanlar görmenize neden olurdu.
İlk önce,bu bir mucize olabilir mi diye düşündüm.Yanıldığımı daha sonra anlayacaktım.Ufkun gözünden damlayan turuncu ışık kümesi binevi bir kurtuluştu benim için...Bir umut ışığıydı.Hiç bırakmamak üzere mutluluğu yakalayacak ve ruhumu bu sanrıyla sevgiyle dolduracaktım.
Aniden ışıklar birleştiler ve turuncu bir kelebek,gökyüzünün eşsiz maviliğinde sonsuz bir yolculuğa çıktı.Anlaşılan bir yürek yolunda ilerliyordu.Onun sahibi olmak istiyordum.Eğer başaramassam kimbilir kaç insan tarafından farkedilecek ve kısacık ömründe sevgisiz olarak yaşatılacaktı.
Korkusuzca sevdim,hiç sıkılmadan izledim çaresizce kanat çırpışlarını.Sabrımın çoğunu onun için tükettim.Sonunda gelip parmaklarıma kondu.Ne kadar da narindi.Zorlu bir hayat savaşından yeni çıkmış gibiydi.İçinde büyük bir sır saklıyor olmalıydı.Sormaya cesaret edemedim.Sustum.Sadece bir damla gözyaşı süzüldü yanaklarımdan..Hislerim bu küçük yaratığın bir mucize olduğunu söylese de nedenini kestiremediğim bir gerçekti.
Onunla geçirdiğim bir kaç günden sonra başka denizlere yelken açması ve umudu arayan diğerlerini sevindirmeye gitmesiyle içinde bulunduğum korkunç boşluk karanlık olmaktan çıkmış,şeffaflaşmıştı..
Yokluğuyla kapadım kapılarımı.Gözyaşlarım bir hançer gibi ruhumu parçaladı.Ne zaman ki uykuya daldım,o vakit düşlerimde ufukta yeniden onu bulabilmek için bir yolculuğa çıktım.
Üşüyorum turuncu kelebek neredesin?
Zaman doldu artık sadece hüznüme hüzün ekliyor tiktak sesleri..Getirmeyin umudu geri...[signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel, çok güzel. başarılı bir imgelem... teşekkürler.
birkaç ufak dilbilgisel hatayı görmüyorum bile.


hayatın keşmekeşinde; bu farkındasız yaşam, bu metal tadındaki birliktelikler, bu yeşil renk hırs, bu tonsuz-notasız gürültü... gerçek nerede?? bir maskeli balo, gece farklı gündüz farklı; bir yalnızlık, gece içerden güzndüz dışardan. bir oyun ama, değil çocuk oyunu...

-çıkarınız beyler, bayanlar... çıkarınız zırhlarınızı. kuşanınız mavileri...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede gayet başarılı bir yazı.Güzel olmus...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...