Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Dun yine izledim filmdi, ya boyle bir film olamaz ya. Captian Miller bu kadar super olamaz, yani adam tam bir kaptan, vede butun oyuncularin kendine ozgu karakteri var yani anliyabiliyorsun ve sahte gozukmuyor. Bizim boyle filmlere ihtiyacimiz var.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 vardır illaki hastası, buraya yazayım yılbaşına doğru bi tarihte filmin special edition dvd si çıkacak.film vizyona girmeden önce ağır bi filtreleme işlemine tabir tutulmuştu hayvani içeriği nedeniyle, bir sürü sahne silindi.bu yeni dvd de 2 saatten fazla yeni görüntü olacakmış, yarım saatten fazlası silinmiş sahneler olmak üzere.bu sahneler arasında doğru düzgün cehennem görüntülerinden tutun da şeytanın filmin sonundan önce diyaloğa girdiği sahneler olduğu söyleniyor.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 manyaklar 4 sene sonra mı çıkarıyorlar spesyal edisyonunu[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hayır 8 sene sonra hehe, niye öyle sormayın ben de bilmiyorum ama tahmin yürütmeden duramıyacağım hehe: belki de dvd ile alakalıdır, film bilimkurgu korku karışımı olması nedeniyle bazıları tarafından kült sayılıyor, birçok insanın dvd koleksiyonunda isteyeceği birşey mesela dela demiş ben alırım diye, şahsen ben de alırım.bi de o deleted scenes olayı harbiden merak uyandıracak türden bu filmde.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Ardeth said: Benim en sevdiğim sahne doktırun kendi gözlerini çıkarmasıydı dehşet bi olay :) Bide şey öok güzeldi dışarda uzayda bırakmak zorunda kaldığı bi asturanotun hayalini görüyo kapıda içeri al beni diye orda içim ne biçim ürpermişti.[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Printer Sucks Big Time ! [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Haziran 2002 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] film sonu iyi mi kötü mü bitti çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 keşke ardeth burda olsaydı interstellarla ilgili görüşleini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar