pan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 şu aralar kafama taktıım en fazla şey gerçekten. Sizce gelecek için önemli olacak meslekler nelerdir? Hangi bölümler daha çok önem kazanacaktır? (gidişata göre) Ben açıkcası FM' yim ona göre söylerseniz iyi olur. Bnm simdilk düşündüüm bölmler - tıp - sistem mühendisliği bi kafama yatan bunlar gibi geldi siz bana ne tavsiye edersiniz? Aslında benim düşündüğüm şey unique tek ilk olmalı, kimse daha önce düşünmüş olmamalı yani basit bi meslek olmamalı. Tabi onu da bulrsam =)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bilişim,mekatronik vb bir kaç mesleği birleştiren türden şeyler önem kazanacak...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben de tıp ve hukuk arasında kaldım, yarın sabah bölüm seçicem bakalım bu gece ilham perisi gelecek mi =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 onem kazanacaklar... hmm endustri disinda butun muhendislikler onemini koruyacak buna emin olabilirsin. hangisi daha cok is bulur diyosan; bilgisayar muh. digerlerine gore daha cok is bulacak. makina muh. daha fazla is imkani bulacak. end. muh. teklifleri azalacak cunku sistem muh.leri is basi yapacak. ama bunlarin hicbirinin meslek secimiyle alakasi yok. meslek secmek senin icinde olan seydir. sen neyi yapmak istiyosan o olursun, revacta olan meslegi secmezsin. secmemelisin. iki gun sonra issiz kalirsan "tuh be bosu bosuna okuduk onca sene" dememek icin yapabilecegine inandigin, yapmak istedigin meslegi secmen gerekiyo.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar, biliyorum çoğunuz belki duymadı ama Ege Üniversitesinde Biyomühendislik Bölümü var. ben orada okuyorum.. Türkiyede lisans eğitimi olarak tek.. Bu sene 1 üniversitenin daha açma ihtimali var o kadar. 2000 yılında kuruldu bölüm. geçen sene ilk mezunlarını verdi.. 14 kişi :) bunlardan 4 ü çalışıyor. gerisi yüksek lisans yapıyorlar... Yapabileceğin herşey çok geniş.. Herşeyin Eğitimini alıcaksın hemen hemen.. Çok ağır bir ders programına sahip.. Ama inanılmaz eğlenceli aynı zamanda.. bide sen tıp düşünüyormuşsun... bu demek oluyor ki, biyolojiyi de seviyorsun.. Sana önerebileceğim bir bölüm.. Ben şu an 2. Sınıfım. inşallah bitiricem :)) eğer herhangi bir sorun olursa pm den ulaş bana mutlaka..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 inş muhendisi olursan ve bölümünü seversen açıkta fln kalmazsın iyi yerlere gelebilirsin. hatta başbakan cumurbaşkanı bile olabilirsin. örnekleri var :) ama urdu dili edebiyatı bile okusan (lafın gelişi) orda da bölümünü severek okursan,başarılı olursan geçimini sağlayacak kadar para kazanabilirsin. önemli olan sevdiğin bir bölümü okuman. su bolum bu bölüm iş yapıyor cok kazandırıyor, enteresan diye bakma. eğer bölümünü sevmesen ister odtude ister boğaziçinde oku o okul zehir olur sana. ve ilerde mesleğini yaparkende sabah uyanıp işe gitmeye üşenirsin. ona göre düşün bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: helena, 13 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ben de tıp ve hukuk arasında kaldım, yarın sabah bölüm seçicem bakalım bu gece ilham perisi gelecek mi =) Hukuuuuuuuuk..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 14 Haziran 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben büyüyünce antropolok veya sosyolog veya iletişimci olucam[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben büyüyünce kovboy olucam..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Siz bi büyüyün o zaman :-) Mix kızar şimdi :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mix, 14 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce antropolok veya sosyolog veya iletişimci olucam Mix iletişimci olma, yakma başını benim gibi..:)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben daha bölüme karar veremedim ki,bırak mesleği çok zor şeyler bunlar ya :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ama önemli olan meslek seçimi, bölüm değil aklında eğer belirli meslek grupları varsa ona göre bir bölüm seçersin/seçmek daha kolay olur en azından[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iyi de olabilir dediğim şeyler 2-3 bölüme giriyorken ve hiçbirisi ağır basmıyorken tercih yapmakta çok zorlanıyorum.zaten yapamıyorum da.kafam çok karışık.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benim durumumdasın yani =) iyi de sen fm seçmedin mi dün?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ıah onu öyle yazdım da dilekçe falan verebilirim heran çok gidip geliyorum :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de =) lise 2 nin ilk ayı değiştirme hakkı tanınıyo nasılsa[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lise sonda da deiştirebiliyomuşsun da 1 yıldan sonra kasar..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 TM'ye geçin TM'ye, yazık etmeyin gençliğinize =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 TM'ye geçin öğretmen olun :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 birazcık söz dinleseydim tm seçerdim zaten ama ben kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum ama isteklerimin hepsini karşılayan meslek bulamıyorum =D[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok zıttız ya :)ben kendime güvenemiyorum ailemin beni yönlendirmesine izin veriyorum sanırım ilerde üzülücem :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 olmaz eğer üzülceksen bile başkalarının seni üzmesine izin vereceğine kendi kararının sorumluluğunu üstlen[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: 555, 15 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki: çok zıttız ya :)ben kendime güvenemiyorum ailemin beni yönlendirmesine izin veriyorum sanırım ilerde üzülücem :( Sakın ha ! Kendi mesleğini kendin seç, belki şimdi senin yerine birilerinin karar vermesi, sorumluluk almamak daha rahat geliyor olabilir ama ileride üzülürsün. Kendi seçimini kendin yap, hiç olmazsa kendi seçtiğin için üzülürsün. İleride pişman olmaktan iyidir..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar