Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Bittimi ( Bence Evet )

Manloth

Öne çıkan mesajlar

said:
DarKGaMeR, 06 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
uo bitmedi hatırlarsanız dv de 600 kişi oynuyodu kapandı nephitada 400kişi onuyo paganda 300 kişi oynuyo balancede 200 kişi oynuyo legendde 180 kusur kişi oynuyo dahada bi suru server avr + sphera yetenek falan deil abuse runuoda herkez mage olamıo cunku direk yetenek burda itemin olsa bile beceremiyosun adamda totem var (+20 str veriyo) normal setli adama yatıyo cok gordum yani sadece sphera yetenek deil arkadaşlar pot içiyosun vs vs vs tamam eays actınmı yetenek deilde easy acmadan yetenek kısacası UO RULAZ UO OLMEZ UO KRAL

işte ben onlardanım Easy uo kullanmam razor kullanırım Razor kraldır yönetir easy uo da adam öldürüp nası zevk alıyorlar oyundan hayret doğrusu[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

uo bitmedi bence sadece nebula scplerinin yanlıs kullanması dahilinde bir duraklamaya girdi bunun nedenide bir cok konudada belirtilmiş oldugu gibi cok server acılması ve insanların bu serverları hepsine dagılması bunun dahilinde bir servera girdiginizde en fazla 50 60 kişinin olması buda oyunu hiç canlı kılmıyor ve insan bayıyor npc kesmekten zaten bu 50 60 kişinin yarısı toplanıyor bir guild kuruyor tamam gerisi zaten newbie :) bunun tek cozumu bir tane hacker kiralayıp butun acılan butun yeni serverların cokmesini saglamaktır.bir tane kalsa soyle gusel bir server o saman bak nasıl uonun tadı cıkar :D[signature][hline]S.E.N.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tiger, 08 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Uo Bİtti Çünkü Hangi Server Açılsa Hep Aynı Scpler Hep Aynı Şeyler Bize Degişik Şeyler Lalzım Şu AN Türkiyede 15-20 tane server war hiç birinde degişik bişi yok hepsi aynı

kaçını girip incelediğini sormuyorum bile eminim bir veya iki tanedir.

[Bu mesaj Munin tarafından 13 Haziran 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

SNN vardı , kapandı , UO zayıfladı. DV vardı o da kapandı ( ayrıca DV max. online 350 idi ) . Nephtia var nephtiada uo aşkı devam ediyor ama en fazla 3 senesi var bence UOnun.[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne
Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz
Yumruklar dalgalanıyor göklerde
Kızıl bantlı şehitlerimizle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vasortflam, 13 Haziran 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
SNN vardı , kapandı , UO zayıfladı. DV vardı o da kapandı ( ayrıca DV max. online 350 idi ) . Nephtia var nephtiada uo aşkı devam ediyor ama en fazla 3 senesi var bence UOnun.

ahaha güldürme nephtia'da oynayan varmı ya?
o siteyi görüpte üye olan varsa helal olsun ne diyeyim :D
hatta emek vermek aeuahue yaw yarıldım.
nedense.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz...
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

hala mı bu konu silencer da bi ara acmıstı forever uo die aratın cıkacaktır.

ultima online sunucuları kuruldugu sürece her nesil bir alt nesile ögrettiği sürece devam edecektir.

ama yaş ortalaması cok düştü
ama zamanında lamer dediğimiz tipler doldu
ama ultimayı kılıclı counter mantıgı ile oynayan çoluk cocuklar da oynamaya başladı. (hep vardılar ama azınlıktılar)

bence öldü ve ben onu gömdüm.

Dip Not: ilerde çok gelişmiş loot sistemi oynanabilirliği oldukca yüksek bir ultima online versiyonu çıkarsa oynarım ama o uo bu uo olmaz :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

Sosaria'dan sıkılanlara;
Değişik mekanlar görmek gezmek isteyenlere;
Sphere sevenlere;

Değişik bir map ve degisik sistemlerimizin oldugu bir server önericem ama reklama girer sanırım.20 Haziran da
açılacak olan serverımız su an test sürecindedir.
Kim demiş ölüyor sphere, o daha emziği ağzında bir yavru sadece beslenmesi gerekiyor ![signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"

[Bu mesaj TourniqueT tarafından 14 Haziran 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sosarianın her karesini biliyorum kardesim.
Elimizde Sosaria'dan (Lost Land da dahil) 2 kat buyuk bir map var.
Bende bu map'i bir gezin derim.
Gezmekle bitmez ama :) ...[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 04 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Ultima Online türü MMORPG oyunların oldukça artması. Bkz. Wow, Ko, L2 vs
Saygılar

Bende bi süre önce senin gibi düşünüyordum ve Ko wow guildwars vb. birçok oyunu oynadım ama sonra anladım ki. Freeshardların hiçbirisinde UO freeshardlarındaki özgürlük yok. UO öyle bir alemki istediğin yönü verebiliyorsun oyuna. Diğer oyunların ömrü (zevk alabildiğin süre) çok sınırlı oluyor tabi orj. sitesinde oynamadığımız için bilemem oraları fakat konumuz free shardlar.

Ve bence bir şeyin bitmesi tamamen sana bağlı sen kafanda bitirirsen herşey biter.Ortamda çok önemli ve herhangi bir yerde güzel bir otam yaklandıgında bu oyun tekrar zevk verir açıkcası.Sonuç itibriyle maksat gönüller bir olsun açıkcası UO in yada out olmuş bu önemli değil ben hala zevk alabiliyor muyum buna bakarım yoksa gerisi EA sportsun derdi benim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...