Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: DarKGaMeR, 06 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: uo bitmedi hatırlarsanız dv de 600 kişi oynuyodu kapandı nephitada 400kişi onuyo paganda 300 kişi oynuyo balancede 200 kişi oynuyo legendde 180 kusur kişi oynuyo dahada bi suru server avr + sphera yetenek falan deil abuse runuoda herkez mage olamıo cunku direk yetenek burda itemin olsa bile beceremiyosun adamda totem var (+20 str veriyo) normal setli adama yatıyo cok gordum yani sadece sphera yetenek deil arkadaşlar pot içiyosun vs vs vs tamam eays actınmı yetenek deilde easy acmadan yetenek kısacası UO RULAZ UO OLMEZ UO KRAL işte ben onlardanım Easy uo kullanmam razor kullanırım Razor kraldır yönetir easy uo da adam öldürüp nası zevk alıyorlar oyundan hayret doğrusu[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiger Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Uo Bİtti Çünkü Hangi Server Açılsa Hep Aynı Scpler Hep Aynı Şeyler Bize Degişik Şeyler Lalzım Şu AN Türkiyede 15-20 tane server war hiç birinde degişik bişi yok hepsi aynı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tiger gerçekden haklı yenilikçi bir uo server gerçekden şart şuan bu duruma gelen uo için.[signature][hline]VodVil UO - www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bencede uo bitti sadece serverlarda değil uo dada yenilik gerekli bence ea games bunu yapmaya çalışıyor ama grafikleri biraz daha aşması lazım ne bileyim wowdaki grafiler gibi grafileri olsa ve biraz daha aşıla bilmiş bi scripting olsa daha güzel hale gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 uo bitmedi bence sadece nebula scplerinin yanlıs kullanması dahilinde bir duraklamaya girdi bunun nedenide bir cok konudada belirtilmiş oldugu gibi cok server acılması ve insanların bu serverları hepsine dagılması bunun dahilinde bir servera girdiginizde en fazla 50 60 kişinin olması buda oyunu hiç canlı kılmıyor ve insan bayıyor npc kesmekten zaten bu 50 60 kişinin yarısı toplanıyor bir guild kuruyor tamam gerisi zaten newbie :) bunun tek cozumu bir tane hacker kiralayıp butun acılan butun yeni serverların cokmesini saglamaktır.bir tane kalsa soyle gusel bir server o saman bak nasıl uonun tadı cıkar :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dediğine katılıyorum ama bunun yerine sağlam bir rp serveri yapılsa ve ezikler ayıklansa daha çok güzel olur bence türkiyede rp adına bişey yok güzel bence..... [Bu mesaj TurKnight tarafından 12 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Tiger, 08 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Uo Bİtti Çünkü Hangi Server Açılsa Hep Aynı Scpler Hep Aynı Şeyler Bize Degişik Şeyler Lalzım Şu AN Türkiyede 15-20 tane server war hiç birinde degişik bişi yok hepsi aynı kaçını girip incelediğini sormuyorum bile eminim bir veya iki tanedir. [Bu mesaj Munin tarafından 13 Haziran 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 munin, kaçına girdin oynadın peki? Bi ara neydi öyle 50 tane server açılmıştı Nebula scrplerini bulan server açıo evinde makinasıyla aheh koptuydum ya.Vallaha Ben kurucam çok değişik bişey kafaya koydum :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 SNN vardı , kapandı , UO zayıfladı. DV vardı o da kapandı ( ayrıca DV max. online 350 idi ) . Nephtia var nephtiada uo aşkı devam ediyor ama en fazla 3 senesi var bence UOnun.[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz Yumruklar dalgalanıyor göklerde Kızıl bantlı şehitlerimizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ha? DV MAX 350? eski olmalısın sanırım en son girdiğimde 550 kişi vardı... sonra paralıya geçti fln dağıttı bitti :^)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: vasortflam, 13 Haziran 2005 15:05 tarihinde demiş ki: SNN vardı , kapandı , UO zayıfladı. DV vardı o da kapandı ( ayrıca DV max. online 350 idi ) . Nephtia var nephtiada uo aşkı devam ediyor ama en fazla 3 senesi var bence UOnun. ahaha güldürme nephtia'da oynayan varmı ya? o siteyi görüpte üye olan varsa helal olsun ne diyeyim :D hatta emek vermek aeuahue yaw yarıldım. nedense.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 piiiiuv UO biteli 1 seneden fazla zaman oluyo da insanlar yeni farketmeye ba$ladi..[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djazz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 UO bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hala mı bu konu silencer da bi ara acmıstı forever uo die aratın cıkacaktır. ultima online sunucuları kuruldugu sürece her nesil bir alt nesile ögrettiği sürece devam edecektir. ama yaş ortalaması cok düştü ama zamanında lamer dediğimiz tipler doldu ama ultimayı kılıclı counter mantıgı ile oynayan çoluk cocuklar da oynamaya başladı. (hep vardılar ama azınlıktılar) bence öldü ve ben onu gömdüm. Dip Not: ilerde çok gelişmiş loot sistemi oynanabilirliği oldukca yüksek bir ultima online versiyonu çıkarsa oynarım ama o uo bu uo olmaz :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 uo offline knight online[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sosaria'dan sıkılanlara; Değişik mekanlar görmek gezmek isteyenlere; Sphere sevenlere; Değişik bir map ve degisik sistemlerimizin oldugu bir server önericem ama reklama girer sanırım.20 Haziran da açılacak olan serverımız su an test sürecindedir. Kim demiş ölüyor sphere, o daha emziği ağzında bir yavru sadece beslenmesi gerekiyor ![signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]" [Bu mesaj TourniqueT tarafından 14 Haziran 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gayette guzel devam ediyor kim demi$ =)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Patonojen, 13 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki: ama ultimayı kılıclı counter mantıgı ile oynayan çoluk cocuklar da oynamaya başladı. (hep vardılar ama azınlıktılar) hem kılıçlı counter hemde görünütlü chat mantığı oldu...[signature][hline]Türkiye'nin En iyi Dj'i Dj Funky C'nin Offical Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sosoryadan sıkılanlara? bu lafı ancak PP oynayan biri diyebilir.Sosoria yı Tamamen bi gezmenizi oneririm :tup:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sosarianın her karesini biliyorum kardesim. Elimizde Sosaria'dan (Lost Land da dahil) 2 kat buyuk bir map var. Bende bu map'i bir gezin derim. Gezmekle bitmez ama :) ...[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarK_SHaDoW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sen Ultima Online'dan zevkini almış olabilirsin fakat bizden sonra gelecek nesil neden oynamasın ? Bence Uo daha uzun yıllar bitmez... Ama ; Everything that has a begining has an end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Manloth, 04 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Ultima Online türü MMORPG oyunların oldukça artması. Bkz. Wow, Ko, L2 vs Saygılar Bende bi süre önce senin gibi düşünüyordum ve Ko wow guildwars vb. birçok oyunu oynadım ama sonra anladım ki. Freeshardların hiçbirisinde UO freeshardlarındaki özgürlük yok. UO öyle bir alemki istediğin yönü verebiliyorsun oyuna. Diğer oyunların ömrü (zevk alabildiğin süre) çok sınırlı oluyor tabi orj. sitesinde oynamadığımız için bilemem oraları fakat konumuz free shardlar. Ve bence bir şeyin bitmesi tamamen sana bağlı sen kafanda bitirirsen herşey biter.Ortamda çok önemli ve herhangi bir yerde güzel bir otam yaklandıgında bu oyun tekrar zevk verir açıkcası.Sonuç itibriyle maksat gönüller bir olsun açıkcası UO in yada out olmuş bu önemli değil ben hala zevk alabiliyor muyum buna bakarım yoksa gerisi EA sportsun derdi benim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ultimayı bırakan nesil kadar başlıyan yeni nesil var bunuda unutmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar