Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana bir yardım eli uzatın...

Alexian

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben nindemor adlı bir serverde oynuyorum. Normal giriyorum servere lag vb. hiç yok.. Sonra char seçme ekranından kakaterimi seçince "Entering Britannia" yazıp kalıyor. Ama kitlenmiyor. Yani ortadaki (X) 'e basıp geri dönebiliyorum... Yardım edin giremiyorum... Desktop dosyasını filanda silmeyi denedim ama olmuyor.. Ve sadece 1 karakterde değil tümünde aynı şeyi yapıyor... YARDIM !![signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lakers, 14 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Krono$ insan ol biraz.

Ne o adam insan Deilmi?

Ayrıca Hemen Bi kavga ortami ne hoj mathle Kronos Kapışır Pardon Krono$ Laker Balıklama Dalacak Yer Arar.

Paticik Paticik Ne oluyor Sana anlamıyorum..

Not Amedous Sorunun Cevabını vermiş sanırım?¿?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronos, 14 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
Sidik yari$irmak ? lol . Math laf atmadan once kendini bi tani istersen. Thread acarken search etmede kolaylik olsun diye dogru duzgun ba$liklar kullanilmali , git kendi boyutlarinda birine sata$.

Boyut..[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...