Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Oyunu bugün oynamaya başladım, çok beğendim ama aşırı kasıyor sistemi anlamadım, araştırdım çoğu kişide böyleymiş ama oyun gerçekten güzel. İnşallah yeni bir patch ile çözerler (şu an var bi tane ama etkisi yok gibi bu olaya).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 03 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evet oyun güzel gibi ama bir sürü bug var. Bu bug'lar beni usandırdı ve oyunu sildim. Oyun baya kasıyor gerçekten. Oynanış GTA gibi daha kolay ve "hızlı" olsa daha iyi olurdu. Bu halde araba kullanmak resmen eziyet oluyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende dün aldım oyunu (4cd ühühü) beğenme ve beğenmeme arasında kaldım[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dl rulz. 4 cd'lik oyun alıp korsanlara para mı yediriyorsun be :). sende de kastı mı oyun?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yeni yama çıkacakmış yakında.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende de kastıydı biraz oyun oynanabilirlik açısından da kasıyo :) p4 2.8ht 512ddr fx5700[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyun rezalet otesi sipastik sipastik buglar var arabayla duvar arasina giriyosun cit bi anda oluyosun eheh guzel du$unulmu$ ama yapilamami$ bence indirdim indirdigim gibi sildim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok kasıo manyak kasıyo =) oyun iyi ama ... athlon xp 1700 kingston 512mb ram his 9600xt turbo sblive =) çok kasıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 disappeare katılıyorum bide güya wow daki gibi silaha skill kasma koymuslar ne yani adam tetiği çekiyo tık tık ateş etmiyo , 2 kurşun atıyorum 5 kere tıklıyorum 3 kurşun atıyorum 1 kere tıklıyorum böyle dengesiz dengesiz ateş ederek yılanı bile öldüremedim resmen sinirlendim çıktım sildim :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Enchanting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Silaha skill kasma değil be o lol. silahlar eskiyince tutukluk yapıyor. git yeni al.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 madboy :( lale savaşçıları imzam güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yeni bilgisayarda denemek lazım bakalım nasılmış oyun aslında sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 benim de aklıma geldi kuracaktım, bakayım konusu var mı diye aradım meğer ben açmışım konusunu zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben denedim. Yüzlerce mblik patchler sonrasında bile hala eşşek gibi bug dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya o silah tutulması olayını fazla abartmışlardı. ak 47 ler flintlock pistol a dönmüştü resmen. bi kere atek edip atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yalnız nasıl yeto bir oyunsa silphatos başlığı açtığını bile bilmiyor adfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 farcry 2 oynayın bunun gibi oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar