bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 selam arkadaslar bir kac yerde gordum buyu yaparken konusamama sistemini nasil yapabilirim spell flood a engel olacakda yardimlariniz icin tsk ler . biraz ipucu lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nebula magery sistemini kullanıyosan o delay itemlarına equipte bi event ver unequipte eventi sil speechte de on=* altına eğer o event varsa return 1 yaz konusamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hic bisey anlamadim ? biraz daha aciklayici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 anlatamam daha açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: on=* if () src.message konu$ma yasak return 1 endif birde böyle bir item yaparsın suç işlediğinde veya başka bir şeyde eğer bu item varsa konuşamaz.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 13 Haziran 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 on=* if (() || () || ( src.sysmessage buyu atarken yazı yazamazsınız. return 1 endif gördüğün server slayertr galiba :) oraya ben yapmı$tım bunu .P[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çok lag yapmıyomu bu[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yapıyorda aslında oyunda belli edecek kadar değil.[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben kişinin bodyi değiştirip o body speechevet gibi bişey yapmayı düşünmüştüm bunu deneyen oldumu olmadıysa deneyebilir mi ben bıraktım uoyu çünkü[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: -Loe-, 13 Haziran 2005 17:33 tarihinde demiş ki: on=* if (() || () || ( src.sysmessage buyu atarken yazı yazamazsınız. return 1 endif gördüğün server slayertr galiba :) oraya ben yapmı$tım bunu .P falan mi yazcam anlamadim ki :) on=* buraya ne yazcam onu anlamadim ? [Bu mesaj bilgehan tarafından 13 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oraya bişi yazmana gerek yok. on=* <----- ne derse desin anlamına gelir return 1 <----- buda konusmamasını saglar ayrıca kasmaz demek tamamen yanlıs her yazıda yapılan bir check bu sunucuda 300 kişi varsa ve sürekli konustuklarını düşünürsek event benzeri olaylarda tamamen lag anlamına gelir. [signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım [Bu mesaj Patonojen tarafından 13 Haziran 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tesekkurler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: bilgehan, 13 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: falan mi yazcam anlamadim ki :) on=* buraya ne yazcam onu anlamadim ? [Bu mesaj bilgehan tarafından 13 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Kocaman bir LOOOOLLLL :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Lag yapsada büyü sonrası flood'u engelleyen bir sistem.[signature][hline]Ardhath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: taz, 13 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: anlatamam daha açık İşte en sevdiğim özellik,bu kadar açık ve net insanlara gıbte ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eet ya çok lag yapar ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 coder bizde öyle yapıyoruz fakat arkada$lar yeni onlarda ilerde öyle yapar in$ :)[signature][hline]Reconquista girmeden karar verme -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: muratty, 14 Haziran 2005 06:37 tarihinde demiş ki: said: bilgehan, 13 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: falan mi yazcam anlamadim ki :) on=* buraya ne yazcam onu anlamadim ? [Bu mesaj bilgehan tarafından 13 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Kocaman bir LOOOOLLLL :lol: aman ne komik sen nerde kime yardım ettin ki yardım isteyen biriyle dalga geçiosun asıl sana lOl[signature][hline]Reconquista girmeden karar verme -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar