denme13 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Merhabalar ben sphere r402 kullanıyorum. 055i den geçtim diğer komut hatalarını düzelttim yanlız skillmake hatası veriyor. Şu şekilde: ERROR:(colorarm.scp,57)Bad resource list id 'blacksmith 85.0' bunun benzerlerinden her skill için çıkıyor. Yani konsolu açtığımda 200-300 tane hata veriyor. mesela hatalı scpden bi satır: [ITEMDEF 04554] DEFNAME=i_GOLDEN_PLATEMAIL_ARMS NAME=golden platemail arms ID=i_platemail_arms ARMOR=55 REQSTR=40 WEIGHT=5 RESOURCES=18 i_ingot_gold SKILLMAKE=BLACKSMITHING 64.5 revision da burdaki SKILLMAKE=BLACKSMITHING 64.5 komutu ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu hatayi skillmake de verdigin skillin yanlisligindan kaynaklaniyor.yani ''ERRORcolorarm.scp,57)Bad resource list id 'blacksmith 85.0' '' de verilen hata colorarm scp de 57. satırda blacksmith 85 olarak gostermen.Dogrusu Blacksmithing 850 olarak gostermen olacak. Edit= said: Yani konsolu açtığımda 200-300 tane hata veriyor. Sen 200-300 hatayı kafana takma %80 i bu gibi arızalar ve revisiondan kaynaklanan komutlardan dolayi.Ama Ben Sana daha kısa bi cozum buldum bile. c:/ ye giriyoruz Sphere Adlı dosyayı siliyoruz :lol: [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 14 Haziran 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 haha bana laf atan adama bakarmısınız... Insanın öğrenme hevesini kırıyor aferim devam et[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denme13 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Her hata ile karşılaştığında sen sphere ı sildin mi? Neyse tartışmaya girmeyecem. Arkadaşlar hala skillmake hatası veriyor başka deneyebileceğim birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denme13 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 SKILLMAKE değil sadece SKILL dene ve ya SKILLREQUIED... Ayrıca Blacksmithy olarakda dene...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denme13 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tmm deneyim bi teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denme13 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar başına böyle bir sorun gelen olursa diye yazıyorum Skillmake yazan yerleri Skill olarak yazınca düzeliyor. Ayrıca çok sağol Rotweiler beni büyük bi dertten kurtardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu hatayi sey yaparak halledeceksin ornegin. skillmake tinkering 80.0 bunda hata veriyorsa skillmake skill_tinkering 80.0 yapacaksin. bunu butun item scriptlerine uygula bir daha hata almazsin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Erutan, 14 Haziran 2005 12:08 tarihinde demiş ki: haha bana laf atan adama bakarmısınız... Insanın öğrenme hevesini kırıyor aferim devam et adam 300 tane hata var derse denilecek en akıllı laf benimkisidir![signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 100.0[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar