circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet neresı? [Bu mesaj Khaldern tarafından 14 Haziran 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben erenköyde oturuyorum.Diğer üyeler de anadolu yakasında.Stüdyo için taksim'e ve kadıköy'e gidiyoruz genelde.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aman o iki arkadaş görsün de,tek umudumuz =P[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: BabacumMostors, 14 Haziran 2004 05:04 tarihinde demiş ki: "r" engelliyim ben Engelliyim yazısını okuduğumda ciddiye almıştım bi ara üzüldüm de bunu okuduktan sonra haline şükret diebildim anca :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar