Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezen Aksu, Ajda pekkan'ın programında

gordon

Öne çıkan mesajlar

kokain kullandığı yönünde söylentiler var ama bence böyle güzel bi akşam da sezen aksunun unutulmayacak yönlerini konuşmak, paylaşmak lazım..

sert tepki vermiş olabilirim, seviyorum çünkü kendisini. silikon söylentileri delirtiyor beni. kadın hasta. ve aynı boku hıncal uluç da yemişti. sezen aksu da "zalimsin hıncal" diye ayarı veren bi yazıyla cevap vermişti uluç'a.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

yoo ztn ben seni suçlayarak birşey sölemedim sadece forumdaki genel sertlikten bahsettim,belki bende yapıyorum hani takım olayında veya çok sevdiim biriyle alakalı ama yine de 2 kere düşünmeli göndermeden önce tepkim nasıl oldu diye.

peki ii yönlerini konuşalım ama kötü yönü yokki ztn gelmiş geçmiş en iyi seslerden biri türkiyenin,ztn bi Sezen aksu bi Zerrin özer çok severim ikisini de[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sturm, 15 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
Manti, 15 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
said:
Seperate, 15 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
said:
Sturm, 15 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
said:
Seperate, 15 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
yaa sezendeki dudaklar ne öle yaw angelina jolie sezenin dudaklarını yesin be :-)

Silikon diyoruz biz onlara..

harbi silikon mu?bildiğim kadarıyla ihtiyacı yoktu ztn onun bence değildir yni ilginççç yaptırdıysada bi yanlşlık olmş yni ağzını açamıyo kadın :-)

sezen aksu yüz felci geçirmiş, gördüğü kortizon tedavisi sonucunda da yüzü şişmiş. bilip bilmeden bok atmayalım

Uu sert çıktı... Erkek oldu!! Ne diye celalleniyorsun ki, Sezen Aksu da silikon var gayet de hatta dudaklarına estetik yapan bizim akraba..

ya ne diyim ki ben sana...ne muhterem akrabaların varmış be senin.."ya geçenlerde sezen geldi..iki bıçak attım o patates surat bişeye benzedi..aa pardon ya hipokarat zartzurt..sakın forumlarda yazma akrabam Sturm!!" demiştir de..işte elin ağzı torba değil ki büzesin..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

burası elbette ki tartışma alanına dönmesin. eğer öyle muhterem bir doktor varsa da tanışmak istemiyorum, gitsin "ben sezeni kestim" havalarını hipokrata atsın..çok muhterem bi zatmış, selamımı söyle ona sturm..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...