Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 horacegoesskiing'in bi postunu gördüm ordan indirdim bi deniyim dedim bende :) www.foxden.net/~terriekitten/OC11B72.EXE önce bunu indiriomuşuz :) *enteresan bi program valla eyedropper gibi bi özellik aradım ama :) pek bulamadım... Buda benim ilk denemem... http://www.kingserver.org/byjoker/ilk_denemem.wpe sonra zipi açın. sonra programı installayın. file import event. aç. sonra da izleyin...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 .wpe nedir açamadı benim pc.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 işte ilk linkteki progu indirecen sonra import event dan wpe yi açıcan...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ne kadar gevezesiniz kardeşim :D insan bi yorum yapar bea kimse indirmemiştir bile :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tonlama falan guzelde travestiye benziyo bu :D[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehuh valla photoshop gibi çok bişi yok ama yapan yapıo oturacaz öğrencez daha ilk çalışmamız :D gerçi ben sexy bulmuştum ama :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 şindi program benim diil. onu söyliyim. ikincisi, çok fena copy paste yapmışsın, seninki zipli diil zipi açmamız gerekmiyo haliyle üçüncüsü shifte basılı tutarak ekrandan renk alabilirsin dördüncü olarak da eee... dört yok. evet.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 senin programın derken senin kullandıgın anlamında söylemiştim :) 2. ye gelince evet Copy paste yaptım açıklama kısmını :) 3. için saol işten çıkınca evde denerim.. 4. eee evet bendede 4. yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: elvyn, 13 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: tonlama falan guzelde travestiye benziyo bu :D Süfer ya senden başka yorum yapan yok heuheuhe Pati Görsel Sanatlar'ı çok boş gördüm canım... ahehahe.. AHEhahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zuzhuzhuzhzuhzuzhzuhzuh[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tek diyebileceğim yarım bırakılmış gibi bir havasının olduğu hani bi 10 dakika daha uğraşılsa daha bi güzel olurmuş. bu haliyle bişey diyemiyor başka bana. bari kadının suratını tam boyasaydın öyle diyim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheh ne biliyim çizim havası fln katsın diye parçalı boyuyum dedim :P neyse en azından bi yorum yapan daha çıktı :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beyendim ben. kendim yapamadığım şeyi asla kötü eleştirmem çünkü :D her halukarda benden iyisin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar