Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 agzı fln yamuluyo, karıştırıyo laflari adam da ilginç...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaw ben tırsıyom böle şeylerden, bakamıyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o zaman sen bendende tırsarsın[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 amca da ciddi ciddi yorum yapmış ama ya yasık[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 way bee *!Tırsar*[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu arada sitede süper videolar var.. bookmarklık direkt.. tam böye bir site arıyordum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ağaçtaki yaratığın minionları bunlar[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dur o resmi arıyorum koyucam bura.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sadece löl![signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Orda geri gelmioki kazadan sonra ölen herifin ruhu göke yükselio, yada kaçıo, belli degil yane, ruhta degil ya, ne diorm ben.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tuz ruhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi bende yalanlar toz falan derler zannettim yok cin mismi seytan mıs bos isler bunlar..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 toz lan o ne ruhu[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi kere soyle dusunun oldun diyelim, ruhsun, napicaksin kaza yerini, takil kafana gore, git evreni gez, gezegenlere ugra, gormedigin sehirleri gor, nasil olsa ruh istedigi anda istedigi yerde olabiliyor. birakin yah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ühüüü ürktüm...(yiğit özgür'e selamlar) Korkuttunuz beni be.Yok hayalet mi, ruh mu yoksa cin ve yahut şeytan mı??Tırınıııım tıın tıın tııın....Bide arka planda gaz bir müzik olacak,o zaman tam olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gercek oldugunu sanm1yorum sanki orda arabanin bi parcasi parlais gibi geldi bana[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zagg 1 k madalyasını aldın artık post kasmayı bıraksan olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Post kasmak gibi bir derdim yok, nerede okunmaya değer birşey bulsam yazııorum...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol bu ne ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bismillah[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: trgdy, 14 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: parlais bence de parlais :)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum [Bu mesaj ucanadam tarafından 15 Haziran 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 parlamis iste uzatmaya ne gerek var[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sadece ''HAHAHAHAH'' Ya Bırakın yahu..Adam bide Ertafta gezip dolaşıyosa Ruh deil cindir diyo =/ Hayır Güzelim Şarkıyı yarıda kesip Filmi izldigime yanarım :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sigara dumanı o.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar