Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir görüntü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
agzı fln yamuluyo, karıştırıyo laflari adam da ilginç...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
o zaman sen bendende tırsarsın[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Dur o resmi arıyorum koyucam bura.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Orda geri gelmioki kazadan sonra ölen herifin ruhu göke yükselio, yada kaçıo, belli degil yane, ruhta degil ya, ne diorm ben.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
toz lan o ne ruhu[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
bi kere soyle dusunun oldun diyelim, ruhsun, napicaksin kaza yerini, takil kafana gore, git evreni gez, gezegenlere ugra, gormedigin sehirleri gor, nasil olsa ruh istedigi anda istedigi yerde olabiliyor.

birakin yah.
Mesaj tarihi:
Ühüüü ürktüm...(yiğit özgür'e selamlar) Korkuttunuz beni be.Yok hayalet mi, ruh mu yoksa cin ve yahut şeytan mı??Tırınıııım tıın tıın tııın....Bide arka planda gaz bir müzik olacak,o zaman tam olur :D
Mesaj tarihi:
lol bu ne ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 14 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
parlais
bence de parlais :)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum

[Bu mesaj ucanadam tarafından 15 Haziran 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sadece ''HAHAHAHAH''

Ya Bırakın yahu..Adam bide Ertafta gezip dolaşıyosa Ruh deil cindir diyo =/

Hayır Güzelim Şarkıyı yarıda kesip Filmi izldigime yanarım :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
  • Yeni Oluştur...