Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir görüntü...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

o zaman sen bendende tırsarsın[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Dur o resmi arıyorum koyucam bura.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Orda geri gelmioki kazadan sonra ölen herifin ruhu göke yükselio, yada kaçıo, belli degil yane, ruhta degil ya, ne diorm ben.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

gercek oldugunu sanm1yorum sanki orda arabanin bi parcasi parlais gibi geldi bana[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

lol bu ne ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ''HAHAHAHAH''

Ya Bırakın yahu..Adam bide Ertafta gezip dolaşıyosa Ruh deil cindir diyo =/

Hayır Güzelim Şarkıyı yarıda kesip Filmi izldigime yanarım :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...