Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hazır kararlaştırmışken yer değiştirmek olmaz şimdi, herkes ona göre hazırladı kendini.

Sonra da Taksim'de yaparız..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
sıra sıra önce harbi nerdeki pizza hutta gitcez biz bu arada caddedekine mi?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 14 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
tmm artik beylikduzunden gelcesde hangi gun?

Perşembe[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
iyide nerdeki pizza ya gitcez[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Bi dakika 11de pizza hut'ta mı olucaz, oeh be benim kahvaltı vaktime geliyo. Kahvaltıda da pizza hmm bilmiyorum eheh =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
Mandoo offline galiba, msni olan biri varsa ulaşmayı bi denesin..

Olmadı ben organize edicem ama Caddebostan Pizza Hut'ın yerini bilmiyorum =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Evet offline.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
mandoo offline da, çok da geç bir saate atmayın, hatta 1 saat ertelenmesi yeter bence, kahvaltı yapmaz millet, öglene kadar gelen açlıkla saldırırız topluca

12de buluşalım?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Valla ben gelmiyorum, bana sormayın bişi =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Şimdi kesin gelecekleri yazdım bi kenara, yeni topic açıyorum ama saat belirleyelim..[signature][hline]Click!
  • Yeni Oluştur...