Jarlax3 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Malezya sunucuları ucretsız oldu arkadaslar artık ucretlı sunucu yok premıum servıse gectı ayrıca mapler japko gıbı knıght empıre a gecti lvl ortalaması yuksek ama genede zevkli oluyor paralı olup block edılen acc ler acıldı 40+ charlara 40m 50+ charlara 60m 5 bus fln koymuslar takılan varsa irtibata gecelım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biri bana 50+ karakter verebilirmi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ares malezyamıydı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ares beramus gibi sunucular usko dıye gecer myko xydonıs ve odin den olusuyor oyunun ılk serverıdır ayrıca paralı olmadan evvel usko fln yoktu knıght serverı olarak tekti eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 jpko çok uzun süredir var[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Yine clan yok :D Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kol ilk malezyada çıktı bildiğim hatta buf scroller sundiriesde satılıyordu :D ilk adamım adonisteydi öle bi mage'im vardıkı strye veriyim daha güçlü olsun hpye veriyim canı çok olsun inte veriyim zeki olsun fln filan ama yanlış hatırlamıyorsam lvl 51 flame büyüsü pillar of fire infernonun teklisi gibi görünüyordu yanlarında karizmatik alevler dönmüyordu[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hacı japkoda pynucanısa hatta daha dorusu fıtık olacanısa gelin myko ya hem çok kusel hemde bi arada olalım[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 malezyayı şuan indiriyorum :Del morad mı karus musunuz hangi server dasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 morad odin deyim bide abyss gem lerden item çıkma oranı fena deil galiba 20 abyste bi rogue cıhıtn boots ve legs bide prst cıhıtn boots bide crimson robe[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya çok yavaş indiriyor 15 saat dedi 3xx mb normalde en fazla 4 saat derdi napalım ben kasamam okadar indiremem[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 walla benim bildiim 345 mb ben 2.5 3 saate çekmiştim 256 adsl ile[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oo internet hızına balı eger düşükse uzun sürer benim 100 mhz mesala bu oyun 6 saate indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 %55 KALDI HA GAYRET :D(YAKLAŞIK 2 SAAT) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ELEKTRİK GİTTİ LAAAAAN EN BAŞTAN BAŞLİCAM :((BU SÖZLER ELEKTRİK GELDİKTEN SONRA SÖLENMİŞTİR:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 slm arkadaslar usko varken bunu da yukleyip oynayabiliyoz mu oluyosa nasıl oluyo :) bir de bu forumda ucretli yazan yerin serveri değil mi? yani şunun http://www.knight-online.com.my/# tşk[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Jarlax3, 10 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Malezya sunucuları ucretsız oldu arkadaslar artık ucretlı sunucu yok premıum servıse gectı ayrıca mapler japko gıbı knıght empıre a gecti lvl ortalaması yuksek ama genede zevkli oluyor paralı olup block edılen acc ler acıldı 40+ charlara 40m 50+ charlara 60m 5 bus fln koymuslar takılan varsa irtibata gecelım :) MYKO da yeni server acılacak ya da bir server hard restart yiyecek gibi birsey duydum(accountların da sıfırlanması durumu),bununla ilgili bilgisi olan war mı? Free server clienti su an MYKO sayfasında bulunan knight ascension client i mi? O clientla gecen hafta girmeye calısıordum,launhcerdan girmeye calıshtıgımda e-games loginini yaptıktan sonra KO grafikara yuzu devreye giriyor kısa birsure account password gozukup yokoluyordu sonrasında resimdeki tatlı el morad hatunuyla karsı karsıya bakıshmaktan bashka birsey yapamıyordum. Bir arkadasım da ilk once web sitesinden login ol oyle girmeyi dene dedi. Benim clientim da mı sorun war yoksa bu sekilde cetrefilli bir ish mi login olmak?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu topic kaybolmasın bir yere şöyle bir up yapalım,önemli çünkü ya bu malezya veya us veya japonya serverlarına bağlanabilmek için bir guild hazırlayabilri misinz acaba arkadaşlar,sanırım sadece Jp serverı için guild var.[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! [Bu mesaj megakill tarafından 14 Haziran 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Malezya server ları KE ye geçtiyse USKO da çok yakında geçiyor demektir. Bundan bir hafta önce GM lerin "Comming soon KE Update" diye notice geçmelerinin sebepleri belli artık :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya beyler bosverın hıc gırmeyın bıle ben gırdım cok tav oldum cıktım gunun 20 saati leş gibi lag var serverda toplasan 100 kısı yok leş gibi lag oluyor ayrıca mıllet ıpını koparmıs bır clan var 65 ten asagı adam almıyorlar 62 lvl serverın lvl i ıcın dusuk ortalama olmus bosuna clıentı fln cekmeyın ugrastıgınıza degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar