umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İZMİRDE OTURAN VE ELİNDE UPLİNK OYUNU BULUNAN KİŞİLER VARSA LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN çOK ACİL MAİL:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bu bi oyun haberin olsun yani gerçekten biyer heklenmiyyo. zaten biliyosundur da ben yine de söyliyim.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Adam oyun demiş oyun. Tool dememiş. Ben de var. Hatta nete koymuştum. files.ethernass.com'a bakınız. Yoksa atarım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 arkadaşlar ben izmirde oturuyorum BU OYUNU bana kargoyla yollyacak arkadaşların benimle irtibata geçmesini istiyorum acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 alakasız mesajlar silindi su kaçırmayalım bi yerlere ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sizin verdiğiniz siteye girdim ama OYUNUN FULL VERSİONU ile ilgili birşey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tamam ben bu gece upload ederim oraya Games diye bir directory açıp. Zaten full versionu'da 20-30 MB bişey.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şimdi bir sitesine bakayım dedim de, Uplink'in yeni sürümünü çııkarmışlar. Bende eski sürümü mevcut. Yeni sürümünü indirirsem upload ederim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ARKADAŞIM SANA NASIL MİNNETTAR OLDUĞUMU ANLATAMAM sana şu anda tapıyorum desem yeridir eğer dediğin gibi upload edersen seni ödüllendirmek isterim( son birkaç kelimeyi neden söylediğimi bilmemekteyim ???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 BANA YENİ VERSİONUNU İNDİRMEDEN DE VEREBİLİRSİN YETERKİ OYUN ELİMDE OLSUN SANA TAPIYORUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şu anda IRC File Server'imi açıyorum, aşağıdaki adresten girebilirsiniz; irc.doruk.net.tr Port(s): 6660-6669,7000,8888 Oda: #umutsavaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 üzgünüm arkadaşım ben bu satte eve geldim oyüzden giremedim ben sana icq dan msg yollarım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Şu anda file server'i gene açtım, sen ok diyene kadar açık bırakıyorum. [Bu mesaj GEMINIhacked tarafından 20 June 2003 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 arkadaşım ben nsaıl girileceğini bişlmiyorum bana icq dan anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mIRC kullanıyormusun? yoksa yükle bilgisayarına sonra icq'dan nasıl yapacağını söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mirc i yükledim saat 2300 gibi online olacam icq da oa zaman istersen anlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben kazaa dan indirmi$tim 25mb dı sanirim :) tabiki hapse girince baydim biraktim hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar