sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Az önce kendimi Sky Türk'de gördüm.. Özel Bilgi Liseli Gençlerin Stres attıkları mezuniyet töreninden güzel görüntüler vs. diye :) tüm haber boyunca görüntüde kalmamaı acaba SkyTürk haber müdürü amcama mı borçluyum :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 borcunu öde[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mezuniyet töreninde alkol komasına giren genç, katılımcılara zor anlar yaşattı :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ehühe 6 senede bitirdiğim lisenin üzerine üni'ye girince ödemiş olacağım işallah :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 imza verirmisin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Karizmandandır diyecem ama.. yok deil be.:)
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!ay ne yakısıklı cocuk tum haber boyunca bak onu izledik bi kere versemmi* Bi Dicek kızlar sanıyosun :)Hatta sınıfınızdaki gencler allahım ya mevzuniyette bizde vardık bak hep bunu cekmişler olamaz diyip sana dalmasınlar :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zaten 14 öğrenci mezun oldu, yoğun katılım vs. diyolardı haberlerde.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: muratty, 14 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki: *!ay ne yakısıklı cocuk tum haber boyunca bak onu izledik bi kere versemmi* lol[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 a o senmiydin? o_O bende kardeslerim Tv ekranina niye ekmek baniyolar diye merak ediodum lol[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b]
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ha haa. vanille lol :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: zaten 14 öğrenci mezun oldu, yoğun katılım vs. diyolardı haberlerde. lol Bizede tgrt gelmisti (ayazaga isik) arkin ablasi orda haber spikeri ama göremedik hala:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sheref gıcımı imzalarmısın * poposunun yanagını acar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 amcanı sev bu iyiliğini unutma.. :][signature][hline]bla
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya sherefte bizi görecek mi?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 seni gördüm hakan rahat ol :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Rahatım baba nasıl saçlarım, yakısıklımıyım ? =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 izmirdeki teyzeme hataydaki halama ve su anda hakkaride vatani gorevini yapmakta olan teyzemin kizi zuheylaya selamlarimi yollamaktan gurur duyuyorum[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: trgdy, 15 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: hakkaride vatani gorevini yapmakta olan teyzemin kizi zuheyla oda güzel :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Öne çıkan mesajlar