Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv'de Sheref

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!ay ne yakısıklı cocuk tum haber boyunca bak onu izledik bi kere versemmi*

Bi Dicek kızlar sanıyosun :)Hatta sınıfınızdaki gencler allahım ya mevzuniyette bizde vardık bak hep bunu cekmişler olamaz diyip sana dalmasınlar :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
said:
muratty, 14 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
*!ay ne yakısıklı cocuk tum haber boyunca bak onu izledik bi kere versemmi*

lol[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Mesaj tarihi:
a o senmiydin? o_O
bende kardeslerim Tv ekranina niye ekmek baniyolar diye merak ediodum lol[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 14 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
zaten 14 öğrenci mezun oldu,
yoğun katılım vs. diyolardı haberlerde.

lol
Bizede tgrt gelmisti (ayazaga isik) arkin ablasi orda haber spikeri ama göremedik hala:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
sheref gıcımı imzalarmısın

* poposunun yanagını acar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Ya sherefte bizi görecek mi?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Rahatım baba nasıl saçlarım, yakısıklımıyım ? =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
izmirdeki teyzeme hataydaki halama ve su anda hakkaride vatani gorevini yapmakta olan teyzemin kizi zuheylaya selamlarimi yollamaktan gurur duyuyorum[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
  • Yeni Oluştur...