Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300-400ytl arası en kaliteli telefon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevmedim motorolayı

tuş takımını kullanma ve mesajlaşmasına baya alışkın olduğum için nokia düşünüyorum su anda, gerçi p800 gibi über telefonlara da hayır diyemem de onu 300 e nasıl buldunuz hala çözebilmiş değilim[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
said:
AutolycuS, 09 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Motorola MPX200 derim ben
Windows Mobile ile bir çok uygulama yükleyebilirsin, şekli de güzel, yalnız pili fazla gitmiyor

guzel bi telefon bu baya
saol paylastigin icin ben iyi bi arastiriyim
philips 755le bunun arasinda kaldim[signature][hline] sdf
Mesaj tarihi:
sx1 diyorum ucuz bulabilirsen orjinal.gayet iyi bir telefon[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
said:
Morlock, 28 Mayıs 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
kapaklı bi motorola var fiyatı 320 ytl mi ne ama ozellıkleri tum nokıalardan daha guzel bence mıcrosoft uyg ları vs herbisi var kapaklı siyah, agır bisi ama modelini unutum, ve dukkanlarda satılmıyo sadece netten siparıs ediliyo superonlıne sitesinde bi e shop şeysi var ordan bakarsanız bulabilirsiniz bence bi goz atın..

[Bu mesaj Morlock tarafından 28 Mayıs 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
+1 Bende ismini hatırlamaya calısıyorum 2 gb a kadar hafıza cıkarılabiliyor windows işletim sistemine sahip messenger mp3 player vs vs vs.... ona bak derim en iyisi bende o bu fiata .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
pil omru cok problemli otelefonun iyi arastir almadan once.
ben internette okuduklarimdan sonra almaktan vazgectim
[signature][hline] sdf

[Bu mesaj green_martian tarafından 12 Haziran 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bakıyorum zaten hala

symbian lı telefonların ekonomiyi ciddi anlamda göçerttiğini fark ettim, o açıdan onlardan vazgeçtim

mesaj yazımı, tuş takımını kullanımı kolay bir telefon lazım özellikle
kameralı bir telefon tercih ederim ancak çektiği fotoğraflar kara kuru rezil şeyler olacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi tabi
hafıza kartı takılabiliyor olması güzel bir artı olur, olmasa da dünyanın sonu degil yani
bluetooth olması da tercih sebebi

bu açıdan bakıldığında Nokia 6021 hoş gibi gözüküyor da konuşma süresi olarak 3 saat yazmışlar kendisine

bu telefon nasıldır, bu olmazsa Nokia tercihen ne önerebilirsiniz bana[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
selam arkadaslar sizce lg ler nasil ?flashli kamerali bi modeli var ve net cekiyomus oldukca
http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=CE00548&dept%5Fid=34009000&bid=&mscssid=RDGSUBUHQRLT9H6WH073GQJMD25CAAB3

linki yukarda.merak ettigim hic aranizda lg kullanan oldumu ?
Mesaj tarihi:
bunu dicektim ben de, iyi telefon olduğunu söyleyenler vardı, şahsen nokiadan şaşmak istemediğim için düşünmüyorum ama iyi bir tercih olabilir

Nokia 6021 gibi gözüküyor yolumuz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
  • Yeni Oluştur...