Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Nerden edinebiliriz bu motor u bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi sen hiç şehri gezmedinmi sorun çok gereksiz her yerde var[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dirtbike derken bahsettigin sey camurlu yollarda vs giden motorsikletmi?eger oyleyse sanchez isini gorur(2. adada ammunationun tam kar$isindaki uzun yol(polis istasyonu falan var hani) orada birsuru bulabilirsin.[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Dostum şehirde bu dediğim motor nerde var öyle bilmiş bilmiş konuşma şehrin tamamını ezbere biliyorum görmedim öyle bir motor. dirtbike denilen motor arabaların falan üzerinden gecebileceğin abuk amortisör sistemi olan birşey yolda da hiç görmedim bu dediğim motor u level dergisinde gördüm ama yeri yazmıyor. Oyunda bildiğim ve gördüğüm 3 tane motor var ama bu motor u hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yoo,bilmi$lik degil oyunu cok iyi biliyosan,2. adanin en kuzeyinde bol engebeli bi arazi var,oradada var dirtbike(sanchez) hemende alevlenmene gerek yoktu aslinda,yardim etmeye cali$iyorum[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Sthilaryon gereksiz tepkiler veriyorsun forumlarda ... Ayrıca Leathas'ın dediği doğru Dirthbike= Sanchez. Yani şehrin her yerinde bulunan ve Leathas'ın belirttiği yerdeki motor.[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eet aynı sekilde cilmemkaclar var ya onlara da speed bike demis levılda ona bakarsan sadece terim ifadesi gercek adı sanchezz herkesin dedii gibi[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Lütfen bana save yollarmısınız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar