hellspe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 merhaba arkdaşlar uzun zamandrı yazmıodum biras doktırm demiştim :) platonik aşkıma Bu gece seni düşünüyordum gecenin sisli ve karanlık yüzünde senin temiz kalbini gorebiliyordum tum karanlıkları delerek ve geçerek.Son kez Tanrı'ya dua etmiştim rüyamda seni gorebilmek için.Rüyamda sen vardın fakat yine ben sensizdim ve bu sabah biraz daha erken uyandım belkide senin yüzünü 1 saniye fazla görebilmek için.Ve ben seni her zaman seveceğim,her zaman seveceğim sonsuza dek sen beni sevmesende[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 13 Haziran 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biraz daha erken degil gec uyanirsan onu ruanda daha fazla gorebilirsin ask seni salaklastirmis[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin [Bu mesaj trgdy tarafından 13 Haziran 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 adam gerçek olarak görmek istemiştir belki? çok tatlı yazmıssın tamamen duygularınla kavrulmuş :) Bence aşkın en güzeli platonik versiyonudur. bide çift taraflı platonikler var işte çok tatlı oluyor ikiside birbirini sever ama söylemez.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tek taraflı olanı hiç bi seye deyismem[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: hellspe, 13 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: tek taraflı olanı hiç bi seye deyismem Şimdi cevap yazmak istiyorum ama o kadar çok şey demek istiom ki neyse birini söyliyim bari :) Arkadaşım platonik aşk güzel gelebilir sana, belki aşkı gerçekten hissettiriyordur ama insanın kendini yıpratması da kötü yahu...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: hellspe, 13 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: tek taraflı olanı hiç bi seye deyismem Ne kadar umutsuz olursan o kadar artıyor berbat bi durum..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: trgdy, 13 Haziran 2005 02:59 tarihinde demiş ki: biraz daha erken degil gec uyanirsan onu ruanda daha fazla gorebilirsin ask seni salaklastirmis :)[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-HiJoKeR- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Duygularını çok güzel ifade etmişsin.Aynı şeyleri bende ifade ettim ama işte sonuç (-)[signature][hline]Hayalperestim,Gözümün Önünde Resmin,Yanımda Hayal Ettiğim Sen [Bu mesaj -HiJoKeR- tarafından 14 Haziran 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 AYNEN BU ŞEKİL OLDUM ARKADAŞLAR [signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye GelsinRock City[b]Slash OnlineThe Metallica Club Of TurkeyAlmora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar