Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss akşamı park ormanda parti var mı????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok la yemekteydim, gelin olm, hepimiz birseyler yaparız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ne zaman gelelim olmaz öle olm kıpırtıyla fln bak canı sıkılıyomuş yalçını fln da alır gideriz daha eğlenceli olur euheuh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
ya valla ben acımaa başladım bu çocuğa ya yazıktır be harbiden gidelim ben 20 hazirana uçak biletlerinmi ayarklıyom[signature][hline]-...show must go on...-
Mesaj tarihi:
burda havaalanı yokki ehah
ezmeyin beni, burası bursa![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
sadece otobüsle, trende yok burda, sadece otobüs.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
ya duydumki vandan aktarma yapınca daha ucuza geliyomuş ama bursada havalanı yok diye üzerinden geçerken oparaşütle atlıyomuşsun hem eğlence olur hem tecrübe hem de para mız cebimizde kalır ne dersin?[signature][hline]-...show must go on...-
Mesaj tarihi:
yok oğlum o da zor,vana gidelim ordan tünel kazalım anasını satiim ne dersin alla alla manyak mısn ne vanı diyorum ya diyarbakırdan aktarma ohh rahat rahat

bu arada bursada kız yok dedin dimi?deniz de yok hayda bunlar bizi bozdu neyse.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
  • Yeni Oluştur...