Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok la yemekteydim, gelin olm, hepimiz birseyler yaparız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 adamın içine iki kıpırtı soktuk yetmez mi daha ne yapalım alla alla .[signature][hline]-...show must go on...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne zaman gelelim olmaz öle olm kıpırtıyla fln bak canı sıkılıyomuş yalçını fln da alır gideriz daha eğlenceli olur euheuh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya valla ben acımaa başladım bu çocuğa ya yazıktır be harbiden gidelim ben 20 hazirana uçak biletlerinmi ayarklıyom[signature][hline]-...show must go on...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 burda havaalanı yokki ehah ezmeyin beni, burası bursa![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 puahahahah en kolay nasıl geliriz onu söle o zaman .[signature][hline]-...show must go on...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şöyle yaparız havaalanı yoksa diyarbakıra uçakla ordan aktarma yaparız?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sadece otobüsle, trende yok burda, sadece otobüs.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya duydumki vandan aktarma yapınca daha ucuza geliyomuş ama bursada havalanı yok diye üzerinden geçerken oparaşütle atlıyomuşsun hem eğlence olur hem tecrübe hem de para mız cebimizde kalır ne dersin?[signature][hline]-...show must go on...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok oğlum o da zor,vana gidelim ordan tünel kazalım anasını satiim ne dersin alla alla manyak mısn ne vanı diyorum ya diyarbakırdan aktarma ohh rahat rahat bu arada bursada kız yok dedin dimi?deniz de yok hayda bunlar bizi bozdu neyse.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar