YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 böyle bi duyum aldım haberi olan varsa beni aydınlatmasını rica edicem???[signature][hline]-...show must go on...-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Rockistanbul'un birinci gecesi var.[signature][hline]g3nk.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ama Solar Beach'de, Park Orman'dan haberim yok..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Parkormanda 3-5 partyleri olabilir. Müziğe taşıyalım bunu, onlar uğraşsınlar.[signature][hline]g3nk.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bıktım artık Bursa'dan! Bıktım! Lanet Olsun! İstanbul 'a gelicem, arkadaslar bana iş ayarlayın, ev arkadasıda olabilirim, varmı beni isteyen.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu arada öss 19 haziran da .... .
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kalamış'ta Murphies bar var.Öss Stress Out party dımtız.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Belgrad ormanında fuck of the ÖSS partisi var geliceksen beklerim,bırak park ormanı fln.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Seperate, 14 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Belgrad ormanında fuck of the ÖSS partisi var geliceksen beklerim,bırak park ormanı fln. orman ormandır geliriz naapalım[signature][hline]-...show must go on...-
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: YuSKe, 14 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 14 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Belgrad ormanında fuck of the ÖSS partisi var geliceksen beklerim,bırak park ormanı fln. orman ormandır geliriz naapalım ÇooOooOk eğlencezz çook :tebrikz:[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bursada böyle aktiviteler olsa kafamı kesicem bi gün.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Seperate, 14 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: said: YuSKe, 14 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 14 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Belgrad ormanında fuck of the ÖSS partisi var geliceksen beklerim,bırak park ormanı fln. orman ormandır geliriz naapalım ÇooOooOk eğlencezz çook :tebrikz: oley oley oley, bi günde bursaya gidelim[signature][hline]-...show must go on...-
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yuske olm biz gidersek bursa şenlendir hee gidelim gidelim topla piknik tüpünü,plastik topu,atlayıp gidek kamyona :P :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gelin lan fala, tüm masrafları ben karsılıcam ahah[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya tamam da bursada orman yok galiba ya baksana çocuk kurumuş kafamı kescem falan dio
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lan burda ne orman yoku uludag var yuh be cograyfa hocanısı sey edim[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mayhem, 14 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Bursada böyle aktiviteler olsa kafamı kesicem bi gün. Ben korkuyorum senden Mayhem, yakacaksın bi gün Bursa'yı =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mayhem, 14 Haziran 2005 22:23 tarihinde demiş ki: lan burda ne orman yoku uludag var yuh be cograyfa hocanısı sey edim kusura bkma biz sayısal okuduk lisede tüh yaa gördün mü yuske bak uludağ varmış boşuna belgrad diye tutturduk ama ben ayarladım artk[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sorma hocam, tıkıldım kaldım bu köyde, lan bir rock vardı oda 1 ay kapandı tekrar acılcak dendiler, acıldı club olmus, artık rock barda yok bursada, gebercem ya, ortam desen bomboş, 2 goth hatun var biri benim, digeri zaten benimdi oda gitti, tek ben kaldım burada, kurtarın lan beni burdan, valla kacıcam bi gün.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tmm önce bi derin nefes al rahatla git sokakta koş gel istersen geliriz de bak biz çok yer içeriz boş ev var mı?4 kişiyiz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mayhem, 14 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki: gelin lan fala, tüm masrafları ben karsılıcam ahah kardeş geliyoz ama bize yer falan ayarla masrafları biz karşılarız
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yeterki ev isteyin olm ya, evden bol ne var, bende cok icer kusarım ona göre. yaparıs güsel bisi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 biz de içip içip hiçbirşey olmayan elemanlar var biri ben diğeri bi arkadaş biz bi köşede oturur bir hafta içeriz yni bak sorun olmaz dimi? ayrıca kimimiz horlar,ne biliim kimisi delidir ne yapacağı belli olmaz,kimisi bağırırı durup dururken,vurur,önceden uyaralım biz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya valla öyle sonra bursdaa merkezli deprem oldu falan diye bizim üzerimize yıkmaya kalkmayın olayı fena sallarız bak oraları emin misin dediği gibi bizim grupta her cins var ama kusmak yok işte o işi fazla sevmiyoz[signature][hline]-...show must go on...-
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 al işte eleman gitti tbi olm kim ister bizi tarla zararlıları gibiyiz,bi şeye faydan var mı şu dünyada ha?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Öne çıkan mesajlar