cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ArkadasLar adsl icin basvurdum bugun yarIn acilir portum ama modem daha almadim arpa lar bu aralar azaldi ikinci el dusunuyorum yokmudur saticak arkadas 4 portLu lazim haberiniz oLsun birde sIfIr icinde oneriniz varsa yazarsaniz sevinirim[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Us.robotics 4 routerli bir modem tavsiye ederim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1574&productid=bd7501 i dusunuorum da yok ona para verilmez bir de wireless alicisi almam gerek oyy oyy[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla git yenisini al kardeşim, ikinci el bulsan ne olacak ki satan zaten verim alamadığından satıyordur. Taksitli maksitli al bişi işte Bak Teknosada 10 taksit kampanyası var Zoom 4X al bitan ayda 15ytl ödersin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ouf haklisnda :) para yok bu aralar bakicam artik ama forum ise yarar benIm hic oLmassa tavsite almish olruumm[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar