Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 prince of persia 2 ye kavuşmak istiyorum:) olan var mıı? bide bide a kesin tavsiye etmekteyim çok zevkli[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sands of time (fena değildi) worrior within (müthişti) bitirdik tavsiye ederiz. Ama burası korsan cd satış alanı değilki. oyunu alacaksan git D&R ların hepsinde box u var 50 -60 milyon du sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 korsan satış alanı biliyorum bir tane ama (paticik sağolsun) söylemiim reklam olmasın :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hehe, Hayatımız Korsan Gerçide :) Korsan Yaşıyoruz Valla.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 uheuh ama ama ben korsan almak istemiyorum ki zaten ikinci el almak istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bi de Prince of Persia'dan kastın 2D, platform olan ilk versiyonu di mi ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayır onu bitirdim ay ay ya:)) simdi ikinci bölümünü yapmışlar ama satılanların hepsi sahte eh çip de olmiyinca yalan oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Benim bahsettiğim versiyonu 1990'dan falan kalmaydı gerçi =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 uheuh ewt o zmn lar 4 yaşındaydım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe şşimdi o eski versiyonu oynamak için 1 adet cep telefonu alınır www.hedöhöhö.com dan cep oyuna girilip yüklenir ve oynanır yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 senin bahsettiğin, prince of persia 5 oluyor o zaman prince of persia 3 vardır bir de. o da 3 boyutludur ama berbat ötesidir. p.o.p.'un yüz karasıdır...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaa bnde bişi bimiomusum prince of persia dan:( bn o oyun daha yeni sanıo dum halbuki hoş oldu nese pek bi bilgi topladım eyw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Estella, 14 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: yaa bnde bişi bimiomusum prince of persia dan:( bn o oyun daha yeni sanıo dum halbuki hoş oldu nese pek bi bilgi topladım eyw:) trend oldun valla laila gibisin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hönk ne? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar