Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik BURSA Paintball v.1 --denemesi--

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Meraba arkadaslar.

Baktım, gördüm, izledim, icimde patlıcak duruma geldi, istanbul - ankara paintball toplanıp gidiliyorda bursada gidilmezmi? tabiki gidilir, acayip canım cekti, bursadada yapalım diyorum, bir yerde bulusalım toplanalım, sohbet edelim, yemek yiyelim ilk ardından her beraber kalkıp paintballa birbirimizi nişanlamaya, bomba olur kanaatindeyim.

Aslında çok zor olucak simdi, bursadan pek eleman oldugunu sanmıyorum, bakalım cıkarıcaz birseyler ıkınmak gerekli. Tarih derseniz öss'den hemen sonra 25 haziran gibi olabilir. Fikirime katılan Bursa'lı arkadasları p.mye bekliyorum. Yapalım, eglenelim, fotograf cekelim, milleti bu sefer biz catlatalım..

Oeh![signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 13 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Takım, kimler gelicek kararlastırmıslar, esitli takım olmus, ben gidersem esitsizlik olcak :)

Eşitsizlik olmiycakta alanda 11 silah var 2 6 lık takım çarpışınca en son sen gelen olduğun için silah vermicekler deli dana gibi koşucan hihih[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama yarın arastırıcam, o kadar pahalı olucagını sanmıyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça, renklerle bir siyah yaptık, renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bulustuktan sonra zaten bir yemek yeriz sonra paintleriz birbirimizi :) güzel olucak ya kaç kişi olduk şimdi 4 hmmz.. 2 kisi daha ben bulurum cevremden.. Gidecez gidecez..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

up![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

up lan up![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

yine up![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

son up bu! gelen gelsin, 6 kisi geliyor listemde, ona göre :)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...