SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: LvL_Sabo, 14 Haziran 2005 16:35 tarihinde demiş ki: yalnızca 1 epic düştü o da: lvl 55 idim görev yaparken lvl 56 bi fire elemental saldırdı. kesmicektim yoluma devam edicektim ama sonra "aman kesiyim nolcak" dedim. lifestone düştü hala da satmadım anı olarak saklıyorum :P öyle fire elemental can kurban...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bana bi geçen gün Ardent Custodiandüştü.bu da benim ilk epic drop um oldu.(abiminde ilk epic drop u buydu)evet epicler random drop.abime bu kurttan düşmüşken bana ZF nin yanında kuledeki trollden düştü.(işin ilginç yanı elin kürdü epiği düşürdü.yetmez gibi yanında bide uncommonla 12s drop verdi :D )satıodum ah de 50g ye.alıcı bulmadı.vendora da 2g idi.satmiyim fiyatı düşürüp deniyim dedim.35g ye bi adama sattım.(eminim adam cheap buy expensive sell için almıştı,çünkü priest ti.illusionary rod kullanıodu)şu anda eminimki onu satamadı ve pişman oldu.yani dötte patladı. :D[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 14 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Vicious, 14 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki:öyle fire elemental can kurban... =) warrior arkadaşın birine link verdim shift click ile "bak aha bu düştü" diye çıldırdı, inanmadı. "trade penceresinde göster" dedi. gösterdim ağlamaklı oldu "niye bana çıkmadı yaaaaa" diye ahuah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Lorrotar, 14 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: bana bi geçen gün Ardent Custodiandüştü.bu da benim ilk epic drop um oldu.(abiminde ilk epic drop u buydu)evet epicler random drop.abime bu kurttan düşmüşken bana ZF nin yanında kuledeki trollden düştü.(işin ilginç yanı elin kürdü epiği düşürdü.yetmez gibi yanında bide uncommonla 12s drop verdi :D )satıodum ah de 50g ye.alıcı bulmadı.vendora da 2g idi.satmiyim fiyatı düşürüp deniyim dedim.35g ye bi adama sattım.(eminim adam cheap buy expensive sell için almıştı,çünkü priest ti.illusionary rod kullanıodu)şu anda eminimki onu satamadı ve pişman oldu.yani dötte patladı. :D bence beklesen veya elden satsan cok daha iyi fiyata en az 100g a satardın onu.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar