bilkan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 battlefield 1942 oynayabileceğim ücretsiz bir server söyleyebilir misiniz, oynasana.com da pek oynayan olmuyor, ben şöyle kalabalık savaş alanlarında koşturmak istiyorum.Ayrıca bağlanacağım server illaki birkaç patch kurdurmak istediği zaman gittiğim cafede sorun yaşıyorum, oyunu açar açmaz bağlanıp oynayabileceğim bir yer olsa nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sanmıyorum ole bişi bulcagını.Patch istemeyen server yoktur sanırım :([signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Zaten sadece bir beklentiydi herhangi bir yükleme istemeyen server olması, isteseler de yapacak birşey yok zaten bir çaresine bakacağız mecbur.Evdeki makina oyunu kaldırmadığı için cafede oynayabiliyorum, orada da bu tür şeyler yükleyemiyorum tabii.Yine de server isimleri varsa ileride işime yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar