RakipUsta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 auhauaha:D sandalyeden dusuodm abi[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Daha öncede söylemiştim. Arkadaşa baggetleri verirmisin diceme daggerları verirmisin demiştim. O da bi knightçıydı ve biz bunu olaydan 5 dakka geçtikten sonra farkettik. o sure içinde 2 mizde normal bişi demişim gibi devam etti olay :([signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :D lol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 en kötü kurtlar vadisini izlediğim günler oluyo..rüyamda hem kurtlar vadisini hem KO yu görüyorum..genelde kabus oluyo mafia elimden +8 staff ı almaya çalışıyo :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 meuehuehueh :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
teufel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evde elektrikler gidince evde in lor diye dolasıyoduk eskiden bi arkdasda okuldayken hoca ya kal vas diye bağırmastı guzel gunlerdi onlar...
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o_O *!Hasta lan bu millet diye düşünür..* :-)[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben sizi ışınlarım[Bu mesaj mrproblem tarafından 14 Haziran 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 küçük bi mage geldi bana opal plız dedi :S[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ueheuhe :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar