Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace canlı yayında!!!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
horace bunları senin yaptığında inanmıyorum ama bir güç var.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca gereksiz taramalardan kaçın. :-)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

swampman yönetmiş
2.si daha sade olsa idi yine yönetecekti,böyle de yönetmiş ama
ne diyeceğimi bilemiyorum yahu, şurası şöyle burası böyle falan diyecem de bulamıyorum :) mükemmel lan bunlar!?
böyle izleyince çok kolaymış gibi geliyor ama olmuyor, olamıyor:) zaten canvas ilen tabletim uyumsuz, çözemedim o problemi hala. yeri gelmişken sorayım diğer tablet sahiplerine, open canvas'ta uyumsuzluk veya çizerken zorlanma yaşayan var mı? (acecad'ın dandik bi modeli benimki)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 13 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
swampman yönetmiş
2.si daha sade olsa idi yine yönetecekti,böyle de yönetmiş ama
ne diyeceğimi bilemiyorum yahu, şurası şöyle burası böyle falan diyecem de bulamıyorum :) mükemmel lan bunlar!?
böyle izleyince çok kolaymış gibi geliyor ama olmuyor, olamıyor:) zaten canvas ilen tabletim uyumsuz, çözemedim o problemi hala. yeri gelmişken sorayım diğer tablet sahiplerine, open canvas'ta uyumsuzluk veya çizerken zorlanma yaşayan var mı? (acecad'ın dandik bi modeli benimki)

tabi bana da oluyo öyle. sen yöneten haline durduruver. ama ustune gitmek istiyom bazen.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...