Lixad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Çok dandik :P[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 horas işte... bişey diyemiyorum. eline aldığı kağıda da aynı bu şekilde çizmese inanmiicam ama... ben kendi portresini bekliyorum aslında nası olur acaba?? :) [Bu mesaj everlasting tarafından 02 Aralık 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yeni iki tane daa var. ilk mesaj editlendi.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu open canvas nedir ne işe yarar? ben paintshop pro ile çiziorum resim bu daha mı uygun acaba?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dehset tabiki hepsi herzamanki gibi. ammavelakin benim favorim swampman.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Napolyon'a koşulmuş gibi 2'de.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 horace bunları senin yaptığında inanmıyorum ama bir güç var.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ayrıca gereksiz taramalardan kaçın. :-)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 swampman yönetmiş 2.si daha sade olsa idi yine yönetecekti,böyle de yönetmiş ama ne diyeceğimi bilemiyorum yahu, şurası şöyle burası böyle falan diyecem de bulamıyorum :) mükemmel lan bunlar!? böyle izleyince çok kolaymış gibi geliyor ama olmuyor, olamıyor:) zaten canvas ilen tabletim uyumsuz, çözemedim o problemi hala. yeri gelmişken sorayım diğer tablet sahiplerine, open canvas'ta uyumsuzluk veya çizerken zorlanma yaşayan var mı? (acecad'ın dandik bi modeli benimki)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Son ikisini daha bir çekici buldum ben öncekilere nazaran. Klasik horas formulü işte arkaplanı karala üzerine çızıktır :P[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Heffer, 13 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: swampman yönetmiş 2.si daha sade olsa idi yine yönetecekti,böyle de yönetmiş ama ne diyeceğimi bilemiyorum yahu, şurası şöyle burası böyle falan diyecem de bulamıyorum :) mükemmel lan bunlar!? böyle izleyince çok kolaymış gibi geliyor ama olmuyor, olamıyor:) zaten canvas ilen tabletim uyumsuz, çözemedim o problemi hala. yeri gelmişken sorayım diğer tablet sahiplerine, open canvas'ta uyumsuzluk veya çizerken zorlanma yaşayan var mı? (acecad'ın dandik bi modeli benimki) tabi bana da oluyo öyle. sen yöneten haline durduruver. ama ustune gitmek istiyom bazen.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 son 5 saniye cidden şok edici, figur bi anda ortaya cıkınca dhşete kapılıyo insan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geleceğin Bob Ross'u :P . Cidden ama ilk izlerken aklıma Bob Ross geldi.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gelmese keşke.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben gelsem olur mu eheh[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sen CEO olmıcak mıydın?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar