Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace canlı yayında!!!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
1 - Bahsedilen kişi benim
2 - Yaptığım şey renkleri ters çevirmekten daha fazlasıydı
ve
3 - Olayın bokunu -bir çok kez- çıkardığınızı anlamacak kadar bi yerleriniz yukarıda geziyorsunuz / konuşuyorsunuz / yazıyorsunuz.

Eskiden oldukça saygı duyduğum Horace'ın bu konuda bir öyle bir böyle olması ise bambaşka bir durum.[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Sosyal ağlarda paylaş

hıhı .. anlıyorum horace .. devam et. kesinlikle kendin için en doğru yoldasın.

nedir yani bu bilmiş adam tavırları ? o zamanda komik değildi şimdide değil. bir gerekçem vardı ve yazmıştım o zaman orayada.

yakın bir zamanda yine aynı muhabbet döndü bişey demedim. güldüm geçtim. her seferinde bunu yapmaktan beni rahatsız etmekten zevk mi alıyorsunuz ? kastınız falan mı var ? ha kastınız yoksa bile kendinizi bu konuda engelleyemeyecek kadar aciz misiniz ? kaldıki olayı tesadüfen gördüm. haberim bile yoktu. indirip bakmasam görmeyecektim bile. gerçekten şok oldum.

eğer birilerini eğlendirmek istiyorsan kendini kullan. beni yada adımı değil.

yaptıklarınıza yazdıklarınıza dikkat edin. hiç birinizin benim canımı sıkmaya ve konuşmalarına beni dahil etmeye hakkı yok.

herhangi bir derdi olan varsada buyrun icq imzamda yazıyor. ve buyrun e-mail im ile msn adresim :
mail : [email protected]
msn : [email protected]

eğer olay bana komik gelmeye başlarsa senin hatırlatmana gerek kalmaz horace. ben açarım zaten beraber güleriz.

konunun bir daha başka bir yerde açılmayacağını umaraktan iyi geceler ...[signature][hline]ICQ#85889898
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf merak ettim baktım konuya öyle iki taraf içinde abartılıcak bişey göremedim nedense. Yani aşırı komik bi yan yok ps a yeni başlayan birinin acemiliği heyecanı, gazı. Ama olayın kült olmasındada bi kötülük yok. Ki bone un krokunc u, emanın terliği, silinen goril ve bu---- >:horace: yada bunun gibi kültler ve sahiplerinin olaya sıcak bakması bitleri byteları aşıp yakınlaşabildiğimiz anlamına geliyo. Ama kavel istemiyosa iş biter tabe. yok yok. Bu kadar fazla trt 2 izlemem lazım[signature][hline]No signature...

[Bu mesaj kiddo tarafından 07 Eylül 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

sende söylemişsin zaten kiddo. olay abartmaktan geliyor.

bu kadar anlayışlı davranacağını pek düşünmüyordum horace. saol.[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
bi sözünü hatırlıyorum horace'ın.. meali şöyleydi : "çizmeden kağıtta zaten resmi görüyorum,yaptığım üstünden geçmek"
espri sanmıştım fakat başka açıklaması yok bunun..
bir gün böyle çizebilirsem, ya çizmeyi bırakırım, ya da... ne biliyim nirvana nın tadını çıkarırım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...