Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace canlı yayında!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehu. yaptım valla.

önce şunu indirin http://www.foxden.net/~terriekitten/OC11B72.EXE

sonra şunu
http://www.geocities.com/artistanbul/kadin2.zip

sonra zipi açın.
sonra programı installayın. file import event. aç. sonra da izleyin ustayı iş başında. eki eki.

EDIT!: artık ikincisi de var!

haaayyytt...

yeniler geldi:
http://www.geocities.com/artistanbul/swampmann.zip

http://www.geocities.com/artistanbul/glad.zip

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 28 Kasım 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 Haziran 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
süper olmuş. başka var mı?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
ehu. lan bunu yapıp cdye kaydedip gecenin bu saatinde internek kafe aramak yeterince sıkıntı oldu. bakalım yaparız ilerde tekrar inşallah.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
yannız çok şey olmuş, ani.
böyle bakıyoruz odun gibi fırçayla pata küte girişmişsin, "ne var lan bunda? ben de yaparım" derken, bi bakmışız saç tek adımda, yüz tek adımda olmuş bitmiş.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
horace mükemmel olmuş
benim gibi boş vakitlerini opencanvasla geçirenler için çok yararlı olur heralde :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani?
blackice : eft
bonecrusher : eft değil aps
Mesaj tarihi:
Ben fırçayı nasıl öle kullandını anlamadım klavye kullanıyosundur ama anısl oldunu çözemiyorum ben bir türlü yani çizerken renk değiştiriyor fln[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
horace seni trt'ye falan çıkarmak lazım. saçlarını afro yapıp çıkarsın "evveeeet, burda çok yaşlı ve yanlız bir kaya olsun.. hmm.."

bu arada süper olmuş çok saol. benim gibi fotoşap nüvbilerinin bayağı işine yarar.

(bu arada sahi, kullandığın fırça efektlerini anlatabilir misin? çok yumuşak ve hoş oluyo çünkü.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 13 Ağustos 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
yannız çok şey olmuş, ani.
.

Onu ayarlıyorsun.
Yani japonca bildiğimden değil ama açarken 2 seçenek dikkatimi çekti, oradan kurcaladım.
Yavaşlattım biraz.
Çok hoş.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 13 Ağustos 2004 03:52 tarihinde demiş ki:
horace'dan bob ross gibi program yapip trt 2'de gecelerimizi senlendirmesini istioruz...

- Eveet şimdi buraya çok kızgın bir ateş yapıyoruz.Bakın minik kafirlere nasılda yanıyorlar!Fakat üzülmeyin yukarıya hemen mutlu bir cennet yapacaz.Bakın imanında olan insanlar nasılda mutlu.

Ehehe yada program sırasında ;

- Bakın ne kadar sanatsal oldu.Kameraman öyle tırs tırs bakma sokarım fırçayı burnuna.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
Şaka bi yana bayaa hoş olmuş.
Kasış çalışmalarınızı da kaydetmeyi düşünmez miydiniz horasasan?

Fakat o da nesi?Sabah ezanı?Bu bir işaret.

[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 13 Ağustos 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi süperdi :)

helal ya

bir biz kazma geldik şu dünyaya yetenek konusunda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
  • Yeni Oluştur...