StoneHand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sağolasın..İşallah emekler(beklentiler) boşa gitmez de sizin sayenizde bizde eğleniriz..Neyse işallah 12.30 da kapıdan girmek nasip olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İnşalla :)[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şu şapka veya güneşe karşı koruyucu krem maddesine :D kötülemek gibi bi amacım yok , ister boş okula çalsın ister dolu okula , bana ne :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Sturm, 11 Haziran 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Her böyle konserde monserde KAL uğursuzluğu mudur nedir, hep bir yağmur yağar heyecan falan olur böyle :) Vallahi hatırlıom da 2 sene öncede Duman da aynı gerilimi yaşamıştım :) Niyeyse..(Salonda yapılıodu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Güzel olcak güzel otantik olcak..[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yaa ne harikaydı,ne mükemmeldi..Çok sağolun arkadaşlar,çok sağolun bütün K.A.L'liler..[signature][hline]Walk on,walk on..With hope in your heart and Youuu'll neeevveeer waalk aloone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bencede güzel bi organizasyondu.. emeği geçen herkese teşekkürler..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 resimler birazdan gelecek, fazla bir şey cekmedim aslında, bir tane zardanadam fotoğrafı, biara cantamı kaybettiğim içinuzak kaldım fotoğraf makinamdan hmmm -Sadece bizim için degil(koraysaolsun), digerleri için de giriş oldukça kolay oldu, kapılar vaktinde falan açıldı, aramalarda sorun cıkartılmadı, cok iyiydio konuda -Ses sistemi, sonlarda da cozurtsa da özellikle zardanadam, gripin bazen de kargoda cok sorun cıkartı, sahnenin solundaki amfiler falan tamamen göçtü -Beklenilen(yukarıda yazan) zamandan biraz geç başladı zardanadam, amatör gruplar cıkmadı zaten, geç çıkılmasına şaşırmadık zaten ama saati tutturmak adına zardanadam ve gripin in normal sürelerinden daha kısa sahne kaldıklarını düşünüyorum, zardanadamı bilmiyorum ama gripin 40 dakika falan kaldı sahnede -Paticikten dogal olarak korayı(abuzittin) i gördük, birisini Estel'e feci benzettik, ben kendisinin sadece methini duydugum için her görüdğüm büyük yapılı insanı Cthulhuya sordumEstel mi diye=), taluntain i gördük, bonus u gördük, bonus korkup kaçtı galiba bizden benim anladığım kadarıyla=) -Murat Uncuoglu, her ne kadar başta "ne kalıcam ya, giderim dumandan sonra" desem de, beni Dumandan falan cok daha fazla eglendirdi açıkçası, dans müziğine olan bakış açımı değştirdi kendisi, koptuk zaten feci derecede, clubber metalci muhabbetimiz var bir tane, fotoğrafları falan koyunca anlarsınız ne demek istedigimi -Toplamda 35 kişi falan geldik aslında biz de, daha cok pati içinden (okuldan aynı zamanda), konserde coşabilen tayfa ile takıldık, kendi adıma eglendiğimi söyleyebilirim... -Kötü performans sergileyen grup yoktu kanımca, zardanadam ve gripin az sahnede kaldıklarından seyirciyi istenilen kıvama getiremediler ama gripin yine de coşturdu insanları. Kargo ve Duman, özellikle de Kargo seyirciye çalıştı resmen. Seyirci de yalnız bırakmadı onları, güzel performans oldu. Duman yeni albümünden 2 parça çaldı. Eh diyip geçeyim ben... -Aktiviteler de iyiydi bu arada, gezmeye falan fırsatım olmadı hepsini ama, ipe baglanıp koşma(ismini hatırlayamadım simdi), su savaşı falan vardı, güzeldi. Su savaşı yaptık tabi, her ne kadar isi yaptırdıktan 2.5 sat sonra girebilsek ve de tam girdiğimizde labirenti şişiren kompresörün prizi bozulsa da=) -İçeriye sigara alımında bir sorun yaşatmadı kimse ama okulun karşısında bile içki içmemize müsaade etmediler, o dikkatimi çekmedi degil -İçeride stand-büfe sistemi çok rezildi, 500 binlik bir şey dahi alsanız minimum 5 milyonluk marka ödemek zorunda kalıyordunuz, her şekilde 5 milyon falan cebinizden cıkıyordu yani, fiyatlar da biraz fazla olsa da cok asırı degildi. -Hmmm, daha bir şey kalmadı galiba, koray sagolsun çok yardımcı oldu bize içeride, teşekkür de ederiz ona. İşin özü, birkaç eksiğine ragmen oldukça başarılı bir festivaldi, bir liseden bu kadar iyi bir festival cıkması gerçekten gıpta edilecek bir olay bence. Gelecek sene daha büyüğünü düzenlemeleri dileğiyle....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [spo1=En sagda UltraPsycho ortada Cthulhu][/spo] [spo2=Tek Grup resmi:Zardanadam][/spo] [spo3=DeSo koparken=)][/spo] [spo4=The Clubber Metalci][/spo] son fotoğraf, bir de yüzüm cıksaymış muhteşem olacaktı, geyiği falan süper oldu zaten onun, garbage a falan ayrı topic açıcam bu fotoğraf için=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 12 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hani okul içinde de içmedik mi,içtik.Bokunu çıkartıp bi konser sonrası stüdyoların birinde afterparty yapmıştık yani,biralı şaraplı ehue.Ramço kovalamıştı falan.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 unutmuşum bak yaş olayını, ciddi anlamda sübyan kaynıyordu içerisi, 16 degildi yani ya ortalamsı bence 15 falandı, hazırlıklar, orta okuldan gelen tiplemeler, bi de muhattap olmak zorunda falan kalıyorduk, rezaletti yani -bir nokta daha, mezun olan gruptu tayfa idi galiba, gerekli gereksiz her şarkıda pogo yaptılar ya da zıplayarak ortalığı karıştırdılar, annelerine sevgilerimizi ilettik topluca, ha pogo yaptık mı, ismini hatırlamadıgım bir parçada ve İStanbul da yaptık pogo, düzügn de yaptık dışarıdan kimse küfür etmedi yani=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kal fest biletler biletixe düşmüş falan. bi garip anlamadım ben[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Düşmedi,çıktı =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zaugna ya katılıyorum, birde duman yerine önceden söylendiği gibi kurban çıksaydı, insanlar daha çok eğlenirlerdi kargo da olduğu gibi...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kadiköy anadoluluya saygı duyarım, yaptıklarına saygı duymak zorunda degilim ben, madem onlara öyle bir şey yapma hakkı tanınmış, dışarıdan seyirciye açmasalardı konseri, eger açtılarsa, eğer o kadar kişi geldiyse oraya, okulun sahibi de olsa bile kimsenin konser zevkini kaçırmaya hakkı yok bana göre...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mezunların pogo su bence gayette güzeldi sonuçta hepsi mezun ne isterlerse yaparlar. biri sanırım içerde bira içtiği için polis götürdü. yani içerde içki yasaktı. sigara serbestti. ama o en az 5 milyonluk fiş olayı sonradan yalan oldu ilk başta öle dendi çünkü kasada bozuk para olmaması gibi bi rezalet vardı. Yemekler kantindendi yani kantinde olan yemekler vardı hep daha farklı bi yemek yoktu o kötü oldu (kıytırık pizza - soğuk sandwich vs vs) bizde pogo yaptık kimsede bişey demedi. mezunlarda tutup tam ortada pogo yapmıyordu. sol taraftaydılar ve arkadaydılar. bu okul onların okulu sonuçta bizden çok. içtiğim tek bira ilker in birasıydı (gripin - baterist) açıkcası çok eğlendim. zardanadamı kaçırdım çünkü o sırada büyük bi hışımla bahariyede el afişi dağıtıyordum. Tek kötü yanı villeye o kadar telefon no mu verdim aramadı göremedim onları. yani görmüşümdür de dikkat etmemişimdir. Kargo bence baydı sevmem kargoyu çünkü gripin duman güzeldi. Dj gerçekten mükemmeldi. Çok iyi bi dj miş aferin koray diyoruz. 50. yıla yakışan bi kalfest oldu bence. tabi su savaşı platform unun prizi bozuldu o kötü oldu. Bungee run da zewkliydi ama çok yoruyordu insanı. sony nin standı vardı. Bayağ güzeldi yani Katılan VE BEĞENEN herkese teşekkürler ;)[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ben bunu ilanı görünce gıcık olmuştum 3 kırığım vardı o zamanlar sanki KAL [sınıfta kalanlar için] Fest die bişi algıladım.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahah siamon koptum ya:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 katıldık eğlendik arada sıkılsakta güzel geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Gençlik ateşi işte poga lar felan :) Ah ben orda olacaktımki poga nın kralını yapardımda o sırada benim festivalim vardı kalamışta[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oFF Duman sonlara dogru cok baydı bı anda butun okul aktı sahne onune aaaaa Duman dıye de sonlara dogru artık oldum sıkıntıdan ama yınede fena degıldı[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben valla en çok dj'i beğendim :D.. çok güzel çaldı adam.. hll valla[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet ya, yazdığım gibi, dans müziğine olan bakış açımı değiştirdi Master DeSo=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 estağfurullah ne demek :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe zaugna yı falan gorcektım goya tel no su olmadıgı ıcın basar(robinson)u da goremedım o kadar kısının ıcınde onda vardır dıye umuyordum ama neyse bende cok eglendım fakat sesım kısıldı ve boynum agrıyor cok fena[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar