Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 haklılar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kurbanın dumanın alt grubu olarak çalmayı kabul etmemesi çok normal bi olay bence.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben zaten anormal demedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende hak verdiimi söyledim sadece :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Duman Kurban'dan daha büyük bir isimdir bence..Kurban'ın headliner çıkmak istemesinin dışında kendi davulunu da kullanmak ve başkasına kullandırmamak istemiştir..Bu kadar kaprise pes yani o yüzden Kurban festival dışına itildi..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kim ittiyse iyi etmiş...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu arada ; Perşembe ve Cuma günleri saat 10.00 dan 16.30 a kadar amatör gruplar konserleri var.. Galatasaray , İstanbul Erkek , Burak Bora , Sabancı Üniv, İtü vs gibi okul ve üniversite grupları da katılıcak..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 duman da kurban da çok iş yapan gruplar, ikisinden birinin headlinerlık konusunda sorun yapması muhtemeldi. yine de festival programı çok sağlam bence[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 seçim yapmak gerekirse aksi olamazdı zaten dumanın resmen okulla geçmişi var..[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim bildiğim bu 3.Duman konseri oluyor..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet 3 olması lazım[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ilk iki albümünün çıkış konserleri serilerinin birer ayağı kadıköy anadoluda yapılmıştı, alen askere alınmasaydı bu konser de öyle olacaktı, ancak yine de yeni albümlerinin parçalarını çalacaklar.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 patiler orda buluscakmı tam bı karar verlmde ben glrsm herkesle tnsmak ıster mzatn halısaha maclarını ızlemeye gelıormda sızn habernz yok angelus la gelıom bn =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 12de kapı açılacakmış..biz 1de falan gireceğiz büyük olasılıkla..11de okul kapısında buluşulabilir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 buluşulur buluştuktan sonra istenirse toplu durulur, isterse dagılır herkes maksat bi kere toplu şekilde gözükmek=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yok ya toplu durmayız..ben durmam abi :) 5k adam gelecekmiş..mix 2k hatun bünye demek bu :) 10-15 kişilik erkek grubuna hiç bi hatun bakmayacaktır :) max 4kişi oluruz biz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yaa harbiden şöle bi buluşsak fena olmaz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 güzel olur gelin gelin... son 2 gün biletler bitmesin koray ilgilen bakalm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 11.00 Kapı Açılışı 11.30 Ercüment Koçer ve Blues Grubu 12.00 Sorgespel ( Alman Lisesi ) 13.00 Zardanadam 15.00 Gripin 17.00 Kargo 19.00 Duman 21.00 DJ Murat Uncuoglu[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aa ii yemişim murat uncuoglunu 9 da kayarız biz oradan=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yagmur sonrası ne olacak onu da merak ediyoruz tabi topluca, yapılacak mı konser vs. vs.[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 uufff koray planlaman 0 .... dj murat kodumunoğlunu neden 9 a koydun ? 9 da duman çıksa daha mantıklı olurdu be[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hehe dj murat boş okula çalar herhalde :P bu arada sitenizdeki uyarılar bölümünün son maddesine koptum :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bir yetkili çıkıp haber versin beaa :) [Bu mesaj StoneHand tarafından 11 Haziran 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Koray net e giremeyecek kadar meşgul olduğu için ben söylüyorum Kalfest yalan olmadı. Meteroloji ile görüştük. Saat 12 de yağmur duracak dendi. Bizde kapıları saat 12:30 da açma kararı aldık. Kesinlikle programda eksilme olmayacaktır. Gruplar aynen çıkacaktır. Saatte aksama olacaktır sadece... @Hymnofsnuk: Hangi maddeye koptun söle merak ettim... Dj Murat da boş okula çalmayacak buna emin ol. Dışardan hiç kimse gelmese bile okulumuzun 1500 örencisinin hepsi gelir bizde kendi aramızda eğleniriz...[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty========= [Bu mesaj taluntain tarafından 11 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj taluntain tarafından 11 Haziran 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar