Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalfest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Duman Kurban'dan daha büyük bir isimdir bence..Kurban'ın headliner çıkmak istemesinin dışında kendi davulunu da kullanmak ve başkasına kullandırmamak istemiştir..Bu kadar kaprise pes yani o yüzden Kurban festival dışına itildi..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Bu arada ;

Perşembe ve Cuma günleri saat 10.00 dan 16.30 a kadar amatör gruplar konserleri var..

Galatasaray , İstanbul Erkek , Burak Bora , Sabancı Üniv, İtü vs gibi okul ve üniversite grupları da katılıcak..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
duman da kurban da çok iş yapan gruplar, ikisinden birinin headlinerlık konusunda sorun yapması muhtemeldi. yine de festival programı çok sağlam bence[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
seçim yapmak gerekirse aksi olamazdı zaten dumanın resmen okulla geçmişi var..[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Mesaj tarihi:
evet
3 olması lazım[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ilk iki albümünün çıkış konserleri serilerinin birer ayağı kadıköy anadoluda yapılmıştı, alen askere alınmasaydı bu konser de öyle olacaktı, ancak yine de yeni albümlerinin parçalarını çalacaklar.[signature][hline]the souls of heaven
are stars at night.
they will guide us on our way,
until we meet again
another day.
Mesaj tarihi:
patiler orda buluscakmı tam bı karar verlmde ben glrsm herkesle tnsmak ıster mzatn halısaha maclarını ızlemeye gelıormda sızn habernz yok angelus la gelıom bn =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
yok ya toplu durmayız..ben durmam abi :)
5k adam gelecekmiş..mix 2k hatun bünye demek bu :)
10-15 kişilik erkek grubuna hiç bi hatun bakmayacaktır :)
max 4kişi oluruz biz..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Mesaj tarihi:
Koray net e giremeyecek kadar meşgul olduğu için ben söylüyorum

Kalfest yalan olmadı. Meteroloji ile görüştük. Saat 12 de yağmur duracak dendi. Bizde kapıları saat 12:30 da açma kararı aldık. Kesinlikle programda eksilme olmayacaktır. Gruplar aynen çıkacaktır. Saatte aksama olacaktır sadece...

@Hymnofsnuk: Hangi maddeye koptun söle merak ettim...

Dj Murat da boş okula çalmayacak buna emin ol. Dışardan hiç kimse gelmese bile okulumuzun 1500 örencisinin hepsi gelir bizde kendi aramızda eğleniriz...[signature][hline]========Kadıköy Anadolu Terriorty=========

[Bu mesaj taluntain tarafından 11 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj taluntain tarafından 11 Haziran 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...