Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalfest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varya sırf kurban için gidicektim..off böyle şey olmazki ama ya...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
peki yakın zamanda kurban konseri olurmu yada bir festivale felan gidicekler mi?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bugun kenan evren anadolu lisesine gıttık ama guvenlık tarafından icerı alınmadık mesela , orda okuyan arkadaşlarımızı aradık ama ne yazıkkı hepsı okulu asmış ayrı yerlerdeydıler. bize kenan evren anadoludan yarıdm edebılecek bı patı war mı acaba? yarın tekrar gelmeyı dusunuyoruz , yardım dedıgım mesela içeri girmemizi sağlıyabılrısınız müdür yardımcıları vasıtasıyla veya bilet satmak için yardım edebılrısınız. ilgilenen kenan evrenli pati warsa lutfen ozel mesajdan bana ulaşsın.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
kurbanın son anda iptal olması belki hayal kırıklığı yaratmış olabilir ama bu kalfestin bu yılki en iyi gençlik festivallerinden biri olduğunu değiştirmez bence. bir çok üniversiteninkine tercih edilebilecek bir organizasyon..[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
o festivali en iyi yapan kurbandı..ki o da yok..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben de kurbanın gelmesini tercih ederdim ama maalesef =/

ztn bugün okulda öğrendim gelmeyeceğini[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
Buluşacak patiler için söylüyorum...
Saat 12.00 da kapının karşısındaki kaldırımda buluşalım
Ben 11.30 da ordayım.[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
yalnız eğer o kadar erken buluşursanız akşama gerçekten çok yorulursunuz, ki okuldan çıkış yaparsanız biletiniz iptal olur ve yeniden giriş yapamazsınız. bence biraz daha geç buluşun, en iyi konserlere enerjinizi saklayın XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 03 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Buluşacak patiler için söylüyorum...
Saat 12.00 da kapının karşısındaki kaldırımda buluşalım
Ben 11.30 da ordayım.

kadir imzandaki şeyi ben söylemedimki yahu öle bişi dedim mi gerçekten:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
said:
555, 03 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
grupların çıkış saatlerini bilen var mı?

Ayrıca konserlerden ilk olarak zardanadam çıkıcak saat 14.00'da festival 23.30 a kadar devam edicek dedi abu$[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
  • Yeni Oluştur...