Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi lütfen hepsi iptal olsun ya.. vega ya da gripin' olsun en kralı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bende gidip gitmemek arasında kaldım duman,kargo,kurban 3 ünüde severim.Bide üstüne üstlük erenide görücem ve street ball da var gitmek için bi çok neden var gitmemek için hiç yok ama ben kararsızım hala...Nolursa olsun şüpesizki güzel olucak bence[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yani her ne kadar da kallı olmasam da korlic yani o kadar kendin için iyi şey saymışsın ki bence gitmezsen ayıp olur[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hepsi yerine dj murat uncuoğlu geliyo. ayrıca line up a zardanadam eklendi.[signature][hline]Bir dahaki sefere LOG OUT olmayi unutmuyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hadi be... doğru söyle kafa bulma benle bak.. zardanadam mı geliyor??bak doğru söyleyin.. allllaaahh..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hepsi şehir dışında olduğu için yalan oldu ama yerine DJ Murat Uncuoğlu ve Zardanadam gelicek..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aa gitmek alzım ınsan langırtı çok eglencelı olru falla:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sizce çok kalabalık olurmu? Tahminen kaç biletli izleyici olur? Sanki Stamford Bridge a.k :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hmm 2000 tane insan gelir..500 tane fortçu..tamam işte 2500 olur :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abuzittin'e ulaşılmıyo yaw :) Okulda bayağı bilet satıcaz biz..Toplu bilet almamız lazım.abuzittin görüyosan mesajı bana özelden falan yardım et yaw :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yapma yaaa.. ben sana önümüzdeki hafta içinde bilet sayısını sölücem En az 25 kişi bekliom ben sadece okuldan ama hadi bakalım[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gelmek isteyenler 0505 314 63 97 den ök başkanı Hasan Gönen Demirler'e ulaşabilirler. İmkanınız varsa elden almayı tercih edin biletleri, zira biletixten alırsanız bi de hizmet bedeli ödüyosunuz. Elden alınan biletlerde hizmet bedeli 0 olarak gözüküyo.(biletix organizasyndan her türlü alıyo tabii komisyonunu)[signature][hline]Bir dahaki sefere LOG OUT olmayi unutmuyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abuzittinden 30 tane bilet aldım ben, gerek kalmadı yani, ilgin için teşekkürler[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben yiğit'e 30 tane bilet verdim zaten her gün kadıköy'deyim.. Bilet almak isterseniz cep telefonumu da veriyim.. 05373337484 Koray Korkmaz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: UltraPsycho, 24 Mayıs 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Kaçırmayın derim.Güzel oluyor KALfest.. Toplanıp gidek isterseniz? Butun gıtcek olan patıler toplanıp kendımıze patı t-shirt u yaptırıp katılalılım farkımız olsun =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yaklaşık olarak festivale 4000-5000 arası insan bekliyoruz bu arada..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 biz de okulu örgütleyip gelmeyi düşünüyoruz , yarın öbürgün bilet işi için aricam...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sturm bana da öyle geliorya, nolcak bakalım...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HymnOfChuck, 26 Mayıs 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Mandooo örgütleyelim bizim okulu gidelim ;) ayrıca o Cenk Tevetoğlu lan...Tarkan'ın kuzeni , 10 kaplan gücünde... bizim okuldaki amcası olan METİN Tevetoğlu ayrıca 5000 kişi rahatça kaldırabilecek bir bahçeye sahibiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: _-Sturm-_, 29 Mayıs 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Afedersin ama 4000-5000 kişi nereye girecek, okulda olmayacak mı bu olay? Yani tıkış pıkış olmasaydı keşke, öyle olacak gibi.. Bizim okul organizatörlerin yaptıgı hesaplara göre yaklaşık 12.000 kişiyi kaldırabilecek kapasitede..Merak etmeyin herşeyi ayarlıyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Merak etme sen Sturm herşey ayarlanıyor az önce de söyledigim gibi bizim salondan çamlığa kadar bir alanımız var..Aktiviteler de herkesin rahat ediceği şekilde yerleştirilicek bunların dışında kenarlara rock'n'coke taki gibi minder getirmeyi planlıyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oraya 5000 kişi sığar tabi sığmasına,ama çok sıkışık olur bence, amatör grup konserlerinin olduğu günler çok daha keyifli olucak bence[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Okul grupları konserleri ; 9-10 Haziran Tarihlerinde yapılıcak sanırım..Amatör grupların dışında biraz daha bilinen bar grupları da çıkıcak.. Mat , Lithium , Maske ve eğer anlaşırsak Kung-fu..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya kung-fu zaten gelir yani öyküye 50. yıl fln diyin,güzel bi festival organize ediyoruz diyin gelir o=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 48 dönüm arazi lan yuh sığsın artık 5000 kişi ehueh[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar