revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 daha populaitionlar bu kadar seyrek orta seviyede olurken sanmiyorum, cunku sonucta server=masraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 1000 lerce jedi ve bh den oluşmamış bir serverda herkesle birlikte sıfırdan başlamak isterim şahsen oyuna. bi çok kişide benim gibi düşünüyodur gibi geliyo bana...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) [Bu mesaj revhas tarafından 13 Haziran 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Aslinda jedisiz bir serverda fena olmazdi ama bunun yerine jedileri kendi arlarinda pvpye zorluyan bir sistem gelecekmiş.Bekleyelim görelim[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o da ayrı bi güzellik tabi :)[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 0 dan baslamak .... cok degisik olurdu, cu da xp kasmak da zevkli olabilirdi, bazilarimiz boyuna scout xp icin her lair sonrasi kamp acar, bir digeri arkasina taktigi agro bi dathomir mob u yuzunden grubu wıpe latır... evet, gusel olabilir[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben çok eğleniyodum swg nin başlarında herkes konuya fransızdı... volkana gitmiştik 15-20 kişi kusaklar saldırdı diye herkes ölmüştü :) dx2 almıştım olay olmuştu sen niye yeşil laser atıyosun diye :)[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 swg nin o ilk aylarindaki grubunun cok degisik bir havasi vardi, - toplam 20 turk kadar - herseye acaip yabaciydik, yavas yavas tanisan bir grup. Hergun degisik bir zevkti evet. O zamanin duygusu bir daha hicbir oyunda gelmez EDIT : simdi cok daha profesyonel bakiyoruz oyunlara, neyi nasil ogrencegimizi biliyoruz. O zamanlar amator ruhluyduk acikcasi, ve cok daha iyiydi. [Bu mesaj draedan tarafından 13 Haziran 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 madem oyuncu seyrek diyosunuz adamalr diyemizemi bir kac server ismi solese bunlar kapncaktır burda accları olnalar karakter transferi acılmıstır dese serverları biraz doldurmazmş??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 infinitye gelin[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ama adamların o serverda evleri vendorları harvesterları şehirleri filan var onlar nolucak?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hocam bence şu durumda Jedi Master altı tamamen silinmeli ve Jedi olmak için kasılması gerek 3 haftalık zaman yerine 4-5 'aya çıkarılmalı. Geçen Naboo'dayız.Jedi Meydan Savaşı çıkmış.İzledik biraz yaklaşık 30 Jedi ne güzel girdi birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ne demek ya. jedi master hiç yokki. Yani hepsi silinicek. Ayrıca jedi olmak için gereken süre 3 hafta değil 18 hafta. & tane phase var ve hepsi 3er hafta sürüyo. Bunu 4-5 ay yaparsan iki yılı geçkin bi süre olur.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yeni rank sistemi gelince pvp azacak yine zaten eskiden pvp yi ayakta tutan jedi oyuncularının güç açlığıydı rank atlamak için ortamı alevlendiriyorlardı. Vay mehmet efendinin guildinden bizim selamiyi toplanıp arka mahellede haşat etmişler . vay... toplanın basalım şunları gibisinden ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Burda yeni server yerine aslında yeni bir shir felan kurulsa olmazmı ama freedom city gibi fakat onun kadar buyuk degil kasaba kıvamında ben oyuna baslıyalı 3 gun oldu sadece dun 1 kisi gordum freedomda oyuncu seyerek sora playlearın sehirlerinden ama bence cok buyuk olması bir dezavantajı msial canteen kapısı kilitli :) mesle sole 5-6 kisi toplansak kucuk bir kasaba kursak ana sehirlerede yakın biryere ama anasahirde vakit geceirne kadar orda gecirsek bencew sahane olur[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu arada freedom da guzel ama sadece shir olmakla kalıyo bombos :( bu forumlarada okurken swg de turk sehilere butun turklerde ordaymıs gibi canteen dolu insanlar sagda solda muhhabet ediyomus gibi geliyodu tek hayal kırıklıgına ugradgım nokta o biraz kucuk olsa belki bu oalbilir ama bilmiyorum nese boswerin NOT:acaba eclipse dısında turklerin cok oldugu bir yer varmı ordada crafter kasmak isiyorumda[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Server: Corbantist Gezegen: Dantooine Şehrin ismi: YAKINSEHiR İmp. iz ama crafter falan olcaksan neaturel yada öyle bişiydi oda olabilin bence kalabaligiz :) hatta seversen diger charinlada gelirsin bu servera NOT: Diğer arkadaşlar yanlış anlamayin arkadaş bir soru sormuş ona cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BullDoG, 13 Haziran 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Burda yeni server yerine aslında yeni bir shir felan kurulsa olmazmı ama freedom city gibi fakat onun kadar buyuk degil kasaba kıvamında ben oyuna baslıyalı 3 gun oldu sadece dun 1 kisi gordum freedomda oyuncu seyerek sora playlearın sehirlerinden ama bence cok buyuk olması bir dezavantajı msial canteen kapısı kilitli :) mesle sole 5-6 kisi toplansak kucuk bir kasaba kursak ana sehirlerede yakın biryere ama anasahirde vakit geceirne kadar orda gecirsek bencew sahane olur kantinin kapısı kitli olmak zorunda her zaman için[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 neden orasi kilitli belki gidip biz orda oturccaz :) bir okey cevircez dansoz oynatcaz :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bulldog bazen guildler falan cantina yi private building yapiyor entry ede guild:FrF yada guild:Hunlar gibi guild adini yaziyor böylece sadece o guilde üye insanlar girebiliyor böylece bounty hunter gibi cesitli tehlikelerden arinmis bir yer oluyor belki ordakide öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 orası yani guildin cantini tmm ozaman artık ben giriyorum bu aksam gelin canitne dansoz oynatılam :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 açıkçası geçen haziran ortalarında infinty ye geçtiğimde bende aynı hisleri yaşadım.. jedi 1-2 tane , crafter desen 2 elin parmaklarını geçmez ve eclipsete alıştığım kalitenin çok çok altında... para olmadığı şçin mal bulsanda alamıyorsun :) birde serverın şanssızlığı o güne kadar dogru düzgün reslerin çıkmamış olmasıydı.. ama insanlar kaliteli , grup yunu HALA devam etmekteydi.. ki bu sölediğim CUdan çok çok önceki olan bi olay.. yeni server olmasada , pati halkının hep beraber olucağı , imp/rebel ayrımı olmadan herkesin kabul edileceği bir serverda buluşmak çokta kötü bir fikir değil aslında. düşünsenize ilk günden son güne kadar yanyana savaşılmış , grup içindeki en ufak bir gelişmede bile herkesin katkısı olan bir ekip... infity zamanında benim hayalim buydu. belki bu oyunda.. belkide dark and lightta bu olayı görebilicez. ben her türlü yeni oluşuma açığım arkadaşlar .. haftaya yaz okulum başlıyor ve oyuna haftada 1 veya 2 gün igrebilicem. o zamanlarıda , skill kasmaktan çok arkadaşlarımla hoş vakit geçirmek için kullanabilirim.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yani orası yenmi yeniyse dolumu :D valla gelcem nede olsa yeniyim bende[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aslına bakarsan dolulugu pek onemli degil yeni olması ve raht grub buliyim yetr[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BullDoG, 14 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki: neden orasi kilitli belki gidip biz orda oturccaz :) bir okey cevircez dansoz oynatcaz :D pvp zamanlarında kantinlerin basılıp talan edilmemesi için gerekli o[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar