Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç yeni açılacak olan server yok mu?

revhas

Öne çıkan mesajlar

1000 lerce jedi ve bh den oluşmamış bir serverda herkesle birlikte sıfırdan başlamak isterim şahsen oyuna. bi çok kişide benim gibi düşünüyodur gibi geliyo bana...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)

[Bu mesaj revhas tarafından 13 Haziran 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda jedisiz bir serverda fena olmazdi ama bunun yerine jedileri kendi arlarinda pvpye zorluyan bir sistem gelecekmiş.Bekleyelim görelim[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok eğleniyodum swg nin başlarında herkes konuya fransızdı... volkana gitmiştik 15-20 kişi kusaklar saldırdı diye herkes ölmüştü :) dx2 almıştım olay olmuştu sen niye yeşil laser atıyosun diye :)[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)
Sosyal ağlarda paylaş

swg nin o ilk aylarindaki grubunun cok degisik bir havasi vardi, - toplam 20 turk kadar - herseye acaip yabaciydik, yavas yavas tanisan bir grup. Hergun degisik bir zevkti evet. O zamanin duygusu bir daha hicbir oyunda gelmez

EDIT : simdi cok daha profesyonel bakiyoruz oyunlara, neyi nasil ogrencegimizi biliyoruz. O zamanlar amator ruhluyduk acikcasi, ve cok daha iyiydi.

[Bu mesaj draedan tarafından 13 Haziran 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek ya. jedi master hiç yokki. Yani hepsi silinicek. Ayrıca jedi olmak için gereken süre 3 hafta değil 18 hafta. & tane phase var ve hepsi 3er hafta sürüyo. Bunu 4-5 ay yaparsan iki yılı geçkin bi süre olur.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

yeni rank sistemi gelince pvp azacak yine
zaten eskiden pvp yi ayakta tutan jedi oyuncularının güç açlığıydı

rank atlamak için ortamı alevlendiriyorlardı.
Vay mehmet efendinin guildinden bizim selamiyi toplanıp arka mahellede haşat etmişler .

vay...
toplanın basalım şunları

gibisinden ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Burda yeni server yerine aslında yeni bir shir felan kurulsa olmazmı ama freedom city gibi fakat onun kadar buyuk degil kasaba kıvamında ben oyuna baslıyalı 3 gun oldu sadece dun 1 kisi gordum freedomda oyuncu seyerek sora playlearın sehirlerinden ama bence cok buyuk olması bir dezavantajı msial canteen kapısı kilitli :) mesle sole 5-6 kisi toplansak kucuk bir kasaba kursak ana sehirlerede yakın biryere ama anasahirde vakit geceirne kadar orda gecirsek bencew sahane olur[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada freedom da guzel ama sadece shir olmakla kalıyo bombos :( bu forumlarada okurken swg de turk sehilere butun turklerde ordaymıs gibi canteen dolu insanlar sagda solda muhhabet ediyomus gibi geliyodu tek hayal kırıklıgına ugradgım nokta o biraz kucuk olsa belki bu oalbilir ama bilmiyorum nese boswerin
NOT:acaba eclipse dısında turklerin cok oldugu bir yer varmı ordada crafter kasmak isiyorumda[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

Server: Corbantist
Gezegen: Dantooine
Şehrin ismi: YAKINSEHiR

İmp. iz ama crafter falan olcaksan neaturel yada öyle bişiydi oda olabilin bence kalabaligiz :) hatta seversen diger charinlada gelirsin bu servera

NOT: Diğer arkadaşlar yanlış anlamayin arkadaş bir soru sormuş ona cevap verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 13 Haziran 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Burda yeni server yerine aslında yeni bir shir felan kurulsa olmazmı ama freedom city gibi fakat onun kadar buyuk degil kasaba kıvamında ben oyuna baslıyalı 3 gun oldu sadece dun 1 kisi gordum freedomda oyuncu seyerek sora playlearın sehirlerinden ama bence cok buyuk olması bir dezavantajı msial canteen kapısı kilitli :) mesle sole 5-6 kisi toplansak kucuk bir kasaba kursak ana sehirlerede yakın biryere ama anasahirde vakit geceirne kadar orda gecirsek bencew sahane olur

kantinin kapısı kitli olmak zorunda her zaman için[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası geçen haziran ortalarında infinty ye geçtiğimde bende aynı hisleri yaşadım.. jedi 1-2 tane , crafter desen 2 elin parmaklarını geçmez ve eclipsete alıştığım kalitenin çok çok altında... para olmadığı şçin mal bulsanda alamıyorsun :) birde serverın şanssızlığı o güne kadar dogru düzgün reslerin çıkmamış olmasıydı.. ama insanlar kaliteli , grup yunu HALA devam etmekteydi.. ki bu sölediğim CUdan çok çok önceki olan bi olay..

yeni server olmasada , pati halkının hep beraber olucağı , imp/rebel ayrımı olmadan herkesin kabul edileceği bir serverda buluşmak çokta kötü bir fikir değil aslında. düşünsenize ilk günden son güne kadar yanyana savaşılmış , grup içindeki en ufak bir gelişmede bile herkesin katkısı olan bir ekip... infity zamanında benim hayalim buydu. belki bu oyunda.. belkide dark and lightta bu olayı görebilicez.

ben her türlü yeni oluşuma açığım arkadaşlar .. haftaya yaz okulum başlıyor ve oyuna haftada 1 veya 2 gün igrebilicem. o zamanlarıda , skill kasmaktan çok arkadaşlarımla hoş vakit geçirmek için kullanabilirim.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...